Home / SLOVENSKO / Tínedžera násilím vytiahli z auta a obrali ho o všetky peniaze, polícia páchateľov dolapila

Tínedžera násilím vytiahli z auta a obrali ho o všetky peniaze, polícia páchateľov dolapila

2.11.2021 (Webnoviny.sk) – Polícii sa podarilo objasniť lúpež, ktorá sa stala v piatok popoludní na parkovisku na Ulici Železničný riadok v Levoči. Dvaja muži tam vtedy žiadali od 14-ročného chlapca zo Spišského Hrhova, aby im dal všetko, čo má vo vreckách.

Chlapca násilím vytiahli z auta, následne im dal 210 eur. Muži vzali peniaze, nasadli do auta a odišli preč. Išlo o 31-ročného muža z Levoče a 29-ročného muža zo Spišských Tomášoviec (okr. Spišská Nová Ves). Ako v utorok informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová, polícia oboch mužov zadržala a umiestnila do cely policajného zaistenia.

Neskôr, po vykonaní potrebných úkonov, bolo voči mužom vznesené obvinenie. Okresný vyšetrovateľ na obvinených spracoval podnet na podanie návrhu na ich väzobné stíhanie. V prípade preukázania viny pred súdom im hrozí trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov.

Viac k témam: Lúpež, Tínedžer, Zlodeji
Zdroj: Webnoviny.sk – Tínedžera násilím vytiahli z auta a obrali ho o všetky peniaze, polícia páchateľov dolapila © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

KDH poslalo list predsedníčke Ursule von der Leyen, Slovensko by nemalo byť finančne postihované za zrušenie špeciálnej prokuratúry

Hnutie zdôrazňuje, že zmena v trestnom práve je vnútornou záležitosťou Slovenskej republiky ako členského štátu EÚ.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *