Home / SLOVENSKO / Vodič Mercedesu vletel rovno pod idúci vlak, tragickú nehodu zachytila kamera (video)

Vodič Mercedesu vletel rovno pod idúci vlak, tragickú nehodu zachytila kamera (video)

23.10.2021 (Webnoviny.sk) – Pri zrážke vlaku s osobným motorovým vozidlom v Ivanke pri Dunaji (okres Senec) zahynul 67-ročný vodič. V tlačovej správe o tom informovala Veronika Martiniaková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. Nehoda sa stala v sobotu krátko po 11. hodine.

Podľa doterajších informácii 67–ročný vodič osobného motorového vozidla značky Mercedes – Benz vošiel napriek funkčnej signalizácii s autom na železničné priecestie na Poľovníckej ulici v Ivanke pri Dunaji. Tam do neho narazil vlak, ktorý prechádzal uvedeným úsekom smerom na obec Bernolákovo. Po tejto zrážke utrpel vodič osobného motorového vozidla zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom.

Poverený príslušník Policajného zboru v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Bližšie informácie v súčasnosti polícia nemôže poskytnúť.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Tragická dopravná nehoda, Úmrtie, Zrážka vlaku s autom
Zdroj: Webnoviny.sk – Vodič Mercedesu vletel rovno pod idúci vlak, tragickú nehodu zachytila kamera (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Nadácia Henkel Slovensko venuje v šiestom ročníku výzvy na podporu seniorov 65 000 eur

Nadácia Henkel Slovensko, ktorá dlhodobo pomáha seniorom na Slovensku, zverejnila výsledky šiesteho ročníka grantovej výzvy.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *