Home / SLOVENSKO / Mestský úrad v Levoči už reguluje osobné návštevy, okres bude zaradený medzi čierne

Mestský úrad v Levoči už reguluje osobné návštevy, okres bude zaradený medzi čierne

22.10.2021 (Webnoviny.sk) – Vstup do budovy Mestského úradu v Levoči je už regulovaný. Dôvodom je nepriaznivý vývoj pandémie ochorenia COVID-19, pre ktorý bude Levočský okres od pondelka 25. októbra zaradený medzi čierne.

Mesto preto svojich obyvateľov aj celú verejnosť žiada, aby v súvislosti s rizikom šírenia nákazy obmedzili osobné návštevy úradu len na prípady, ktoré nie je možné vybaviť prostredníctvom elektronických služieb, emailom, telefonicky alebo poštou a ktoré neznesú odklad. Upozornila na to samospráva na svojej internetovej stránke.

Pri osobnej návšteve úradu sa musia návštevníci preukázať plným zaočkovaním proti ochoreniu COVID-19 alebo negatívnym výsledkom antigénového testu na prítomnosť tohto ochorenia, ktorý nesmie byť starší ako 24 hodín. Nové pravidlá vstupu do budovy platia až do odvolania.

Mesto už v úvode tohto týždňa z rovnakého dôvodu informovalo o zrušení plánovaného slávnostného zasadnutia mestského zastupiteľstva aj udeľovania verejných uznaní, ktoré sa malo konať 17. decembra.

Viac k témam: COVID-19, Koronavírus, Mestský úrad
Zdroj: Webnoviny.sk – Mestský úrad v Levoči už reguluje osobné návštevy, okres bude zaradený medzi čierne © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

„Verejne aktívni veriaci občania“ spísali výzvu na podporu Korčoka, podpísali ju aj niektorí politici

Deklarujú, že Korčok nie je pre veriacich žiadnym strašiakom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *