Home / šport / Hokej / Pánik má v NHL bodové suchoty, tréner Chicaga ho zrejme opäť posadí na tribúnu

Pánik má v NHL bodové suchoty, tréner Chicaga ho zrejme opäť posadí na tribúnu

NEW YORK 3. januára (WebNoviny.sk) – Slovenský hokejista Richard Pánik zrejme opäť bude iba zdravým náhradníkom Chicaga Blackhawks v severoamerickej NHL. Dvadsaťšesťročný krídelník sa bude na svojich spoluhráčov pozerať z tribúny v stredajšom stretnutí v New Yorku proti Rangers. Referuje o tom portál chicagotribune.com.

Odporúčame:
Video: Gáborík sa zaskvel dvoma asistenciami, Chárov Boston uspel proti Halákovmu NY Islanders

Ako uvádza web SlovakNHL.sk, ak sa tento predpoklad naplní, Pánik bude na tribúne piatykrát z ostatných deviatich zápasov. Rodák z Martina nebodoval už v jedenástich dueloch po sebe, gól strelil naposledy 21. októbra 2017.

Výber Tampy Bay Lightning v druhom kole draftu 2009 odohral v aktuálnej sezóne 34 stretnutí so ziskom 14 bodov za 5 gólov a 9 asistencií. Osem bodov pritom získal v úvodných deviatich zápasoch. V lete predĺžil zmluvu s Chicagom do konca ročníka 2018/2019.

Viac k témam: Chicago Blackhawks, hokej, NHL, Richard Pánik
Zdroj: Webnoviny.sk – Pánik má v NHL bodové suchoty, tréner Chicaga ho zrejme opäť posadí na tribúnu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tatar si z duelu proti Poliakom odniesol pozitíva, podľa Hrivíka pred MS ešte treba vyladiť niektoré hluché miesta (video)

Tím trénera Craiga Ramsayho položil základy triumfu nad poľským súperom na začiatku úvodnej tretiny, keď už v 6. minúte viedol 3:0.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *