Home / SLOVENSKO / Klus reagoval na incident s futbalovými fanúšikmi Slovana a Spartaka, ich správanie odsúdil (foto)

Klus reagoval na incident s futbalovými fanúšikmi Slovana a Spartaka, ich správanie odsúdil (foto)

19.10.2021 (Webnoviny.sk) – Martin Klus (SaS) odsudzuje správanie futbalových fanúšikov Slovana Bratislava a Spartaku Trnava, kvôli ktorým oba tímy v nedeľu 17. októbra nedokončili vzájomný zápas. Štátny tajomník rezortu diplomacie to uviedol vo svojom profile na sociálnej sieti.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Futbalové derby medzi Spartakom Trnava a Slovanom Bratislava ukončili výtržnosti (fotografie)

„Ako veľký fanúšik futbalu, ktorý pravidelne drží palce Slovanu aj Spartaku, ma úprimne mrzí najmä znechutenie tohto krásneho športu podobnými incidentami slušným fanúšikom, ktorých je, verím, absolútna väčšina,“ zdôraznil Klus.

Štátny tajomník rezortu diplomacie sa zároveň stotožnil so stanoviskom strany Sloboda a Solidarita, ktorá tiež odsúdila správanie násilných fanúšikov a pre oba tímy očakáva exemplárne tresty.

Viac k témam: Futbaloví fanúšikovia
Zdroj: Webnoviny.sk – Klus reagoval na incident s futbalovými fanúšikmi Slovana a Spartaka, ich správanie odsúdil (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Gymnazisti z Nového Mesta nad Váhom sa namiesto vyučovania h3kovali

Študenti Gymnázia M. R. Štefánika sa včera neučili. Do školy zavítali známi influenceri v rámci preventívneho projektu H3KNISA a na viacerých workshopoch v malých skupinkách debatovali na rôzne témy, o ktoré sa zaujímajú.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *