Home / SLOVENSKO / Trnavský župan Viskupič mal pozitívny test na koronavírus, ochorenie si ho našlo i napriek očkovaniu

Trnavský župan Viskupič mal pozitívny test na koronavírus, ochorenie si ho našlo i napriek očkovaniu

18.10.2021 (Webnoviny.sk) – Predseda Trnavského samosprávneho kraja Jozef Viskupič má pozitívny test na ochorenie COVID-19. Informoval o tom na sociálnej sieti s tým, že má stredne ťažký priebeh ochorenia s bolesťami kĺbov, svalov a teplotou mierne nad 37 stupňov. Pozitívne výsledky testu má aj jeho manželka.

Viskupič bol medzi prvými zaočkovanými proti ochoreniu COVID-19 v Trnavskom kraji, prvú dávku vakcíny dostal ešte 5. januára tohto roku. Samosprávny kraj pod jeho vedením organizoval očkovanie vo veľkokapacitných očkovacích centrách, v zariadeniach sociálnych služieb, ale aj výjazdové očkovanie.

Viac o téme: Koronavírus

Ešte predtým, ako sa Viskupič dozvedel o pozitívnom výsledku testu, zvolal na stredu 20. októbra zasadnutie Zastupiteľstva Trnavského samosprávneho kraja. Či sa bude konať a akou formou, zatiaľ samospráva nezverejnila.

Viac k témam: Koronavírus, Testovanie
Zdroj: Webnoviny.sk – Trnavský župan Viskupič mal pozitívny test na koronavírus, ochorenie si ho našlo i napriek očkovaniu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Mesto Žilina si tento rok zabezpečí kosenie vo vlastnej réžii, s externou firmou nebola samospráva spokojná

Spoločnosť TSM Žilina vznikla pred tromi rokmi s cieľom postupného prevzatia a zabezpečenia činností súvisiacich s údržbou verejného priestoru od externých dodávateľov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *