Home / EKONOMIKA / Podnikatelia môžu opäť žiadať o kreatívny voucher, tisíce eur využijú na dizajn i reklamu

Podnikatelia môžu opäť žiadať o kreatívny voucher, tisíce eur využijú na dizajn i reklamu

15.10.2021 (Webnoviny.sk) – Malí a strední podnikatelia budú môcť opäť požiadať o kreatívny voucher. V piatok totiž Slovenská inovačná a energetická agentúra vyhlásila jesenné kolo Výziev 2021.

Voucher môžu firmy využiť na svoje projekty v troch odvetviach, dizajn, reklama a marketing a IKT – programovanie. Výška finančnej pomoci môže byť v rozpätí od 1 000 do 4 300 eur, až do výšky maximálne 50 percent nákladov.

Riešenie skutočných potrieb podnikateľov

„Finančnú pomoc opäť smerujeme na skutočné potreby slovenských malých a stredných podnikateľov. Zároveň sme čo najviac zjednodušili a zrýchlili procesy spracovania žiadostí,“ uviedol generálny riaditeľ agentúry Peter Blaškovitš.

Do jesenných Výziev 2021 sa podnikatelia môžu registrovať od štvrtku 21. októbra. Registrácia bude uzatvorená po dosiahnutí počtu dostupných voucherov pre konkrétnu Výzvu a naplnení limitu zásobníka.

Peniaze z eurofondov

Pomoc vo forme kreatívnych voucherov je poskytovaná z Európskeho fondu regionálneho rozvoja a štátneho rozpočtu prostredníctvom Operačného programu Integrovaná infraštruktúra 2014 – 2020.

Slovenská inovačná a energetická agentúra je štátnou príspevkovou organizáciou, ktorej zriaďovateľom je Ministerstvo hospodárstva SR.

Poskytuje špecializované činnosti v oblasti energetiky a inovácií, pôsobí ako sprostredkovateľský orgán a implementačná agentúra pre štrukturálne fondy Európskej únie a zároveň plní úlohy technologickej agentúry.

Viac k témam: Eurofondy, Finančná pomoc, kreatívna výzva, Podnikatelia
Zdroj: Webnoviny.sk – Podnikatelia môžu opäť žiadať o kreatívny voucher, tisíce eur využijú na dizajn i reklamu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Novela zákonníka práce zavedie povinnosť dodávateľovi služieb vyplatiť mzdu zamestnancovi, ktorému ju nevyplatil zamestnávateľ

Novelu v stredu schvália vláda na svojom výjazdovom rokovaní v Galante.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *