Home / SLOVENSKO / Obstarávanie na zimnú údržbu časti Trnavy zrušili, neprišla žiadna ponuka

Obstarávanie na zimnú údržbu časti Trnavy zrušili, neprišla žiadna ponuka

11.10.2021 (Webnoviny.sk) – Trnava zrušila verejné obstarávanie na zimnú údržbu komunikácií v časti mesta v predpokladanej hodnote 360-tisíc eur na dva roky, pretože verejný obstarávateľ nedostal ani jednu ponuku.

Zákazka sa týkala odhŕňania snehu, ale tiež posýpania ciest a chodníkov. Prípadný úspešný uchádzač sa mal postarať o 46 kilometrov miestnych komunikácií, 8,5 kilometra hlavných ciest, 21 kilometrov chodníkov a vnútroblokových komunikácií, ale aj o parkoviská a námestia.

Neúspešné verejné obstarávanie neznamená, že o cesty a chodníky nebude v zime postarané. „Budeme pokračovať priamym rokovacím konaním. Zvyšné časti mesta bude mať na starosti, tak ako doteraz, spoločnosť STEFE Trnava, na vybraných, resp. problematických úsekoch budú zimnú údržbu vykonávať aj Mestské služby mesta Trnava,“ uviedla pre agentúru SITA hovorkyňa trnavskej radnice Veronika Majtánová.

Trnava je pre účely zimnej údržby komunikácií rozdelená do dvoch rajónov. Podľa operačného plánu zimnej údržby pre sezónu 2020 – 2021 sa o komunikácie minulú zimu starali spoločnosti STEFE Trnava a FCC Trnava. Mesto Trnava aktuálne hľadalo dodávateľa pre rajón, ktorý mala v starostlivosti spoločnosť FCC Trnava.

Viac k témam: Verejné obstarávanie, Zimná údržba ciest
Zdroj: Webnoviny.sk – Obstarávanie na zimnú údržbu časti Trnavy zrušili, neprišla žiadna ponuka © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Piešťany sa zatrasú. Od smiechu

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *