Home / SVET / Žena stratila na ostrove Krk pamäť, chorvátska polícia sa snaží o jej identifikáciu

Žena stratila na ostrove Krk pamäť, chorvátska polícia sa snaží o jej identifikáciu

21.9.2021 (Webnoviny.sk) – Chorvátska polícia sa stále usiluje identifikovať ženu, ktorú našli na ostrove Krk a vôbec si nepamätá, kto je a odkiaľ prišla.

Komunikovala v angličtine

Polícia pre agentúru The Associated Press (AP) uviedla, že prehľadávajú terén a vypočúvajú miestnych obyvateľov a turistov, či nemajú informácie o žene. Tú na ostrove v Jadranskom mori našli 12. septembra.

Policajti tiež preverujú a vyšetrujú viacero tipov, ktoré dostali od miestnych obyvateľov aj od cudzincov.

Chorvátske médiá informovali, že žena komunikovala v angličtine a miestni obyvatelia ju našli sedieť na skale v odľahlej časti ostrova, ktorú obývajú medvede. Nemala pri sebe doklady ani mobilný telefón.

Ženu našli vyčerpanú a dezorientovanú

Miestne záchranné zložky uviedli, že žena strávila noci na pobreží a našli ju vyčerpanú, dezorientovanú a s ľahkými zraneniami.

Polícia zverejnila fotografie neznámej, ktorá má blond vlasy, modré oči a zhruba 60 rokov. Keď ju našli mala oblečené modro-biele prúžkované tričko s kapucňou, čierne nohavice, tenisky a ružovú čiapku.

Ženu previezli do nemocnice v meste Rijeka. Polícia pre AP uviedla, že je stabilizovaná a keď ju prepustia z nemocničnej starostlivosti, budú sa o ňu starať chorvátske sociálne služby.

Viac k témam: identifikácia osoby, strata pamäti
Zdroj: Webnoviny.sk – Žena stratila na ostrove Krk pamäť, chorvátska polícia sa snaží o jej identifikáciu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Poľsko odvolalo veliteľa zboru rýchlej reakcie európskej armády Eurocorps, vyšetrujú jeho bezpečnostnú previerku

Poľsko začalo vyšetrovanie vojenskej kontrarozviedky, do ktorého bol zapojený.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *