Home / SLOVENSKO / UNIQA bodovala s produktami v súťaži Zlatá minca, získala ocenenie Objav roka za kyberpoistenie

UNIQA bodovala s produktami v súťaži Zlatá minca, získala ocenenie Objav roka za kyberpoistenie

21.9.2021 (Webnoviny.sk) – Produkty UNIQA boli už tradične ocenené aj tento rok v súťaži Zlatá minca 2020, kde UNIQA získala 6 Zlatých mincí a dokoca aj špeciálne ocenenie Objav roka 2020. Ocenené bolo poistenie majetku, hypotéky, havarijné poistenie, kyberpoistenie ako aj dôchodkové fondy, ktoré UNIQA prevzala po fúzii s AXA.

2. miesto ■ Poistenie majetku Domov&Šťastie
2. miesto ■ Doplnkové dôchodkové sporenie
2. miesto ■ II. pilier (produkt Indexový)
3. miesto ■ Poistenie schopnosti splácať úver (produkt Poistenie schopnosti splácať hypotekárny úver (Tatra banka))
3. miesto ■ Poistenie schopnosti splácať úver
3. miesto ■ Havarijné poistenie Auto&Voľnosť

„Veľmi nás tešia tieto ocenenia, ktoré dokazujú, že odborná verejnosť vníma UNIQA ako atraktívneho poisťovateľa s dobrým renomé a mimoriadnou kvalitou produktov. Okrem už tradične oceňovaného poistenia majetku a poistenia pre hypotéky sme hrdí aj na cenu za produkty sporenia na dôchodok, ktoré aj v tomto roku vykazujú pozitívnu výkonnosť a tohtoročný výnos indexového fondu je aktuálne viac ako 20%,“ komentoval výsledky generálny riaditeľ UNIQA poisťovne Martin Žáček.

Špeciálne ocenenie Objav roka 2020 získala UNIQA za produkt Kyber balík, ktorý chráni členov domácnosti pred nástrahami na internete.

„Hoci kyberpoistenie si môžu naši klienti uzatvoriť už dlho k poistke domácnosti, Kyber balík sme pripravili pre všetkých počas prvej vlny pandémie ako okamžitú reakciu na množiace sa kybernetické útoky, najmä čo sa týka phishing mailov, zneužitia bankovej karty, falošných e-shopov či kyberšikany. Som rád, že sme v tejto zložitej dobe umožnili využiť toto poistenie každému a veľmi ma teší, že kvalitu tohto produktu ocenila aj odborná porota,“ komentoval objav roka člen predstavenstva UNIQA pre retail Marek Bártek.

O víťazoch súťaže rozhodovala 191 členná porota, ktorá je doposiaľ najkomplexnejšou odbornou porotou, aká kedy na Slovensku finančné produkty hodnotila. V nezávislom finančnom expertnom tíme sú zastúpené takmer všetky relevantné organizácie na trhu – zástupcovia sprostredkovateľských spoločností, vysokých škôl, profesijných asociácií, fintechov, médií, finančných webov alebo odškodňovacích spoločností.

Informačný servis

Viac k témam: kyberpoistenie, Objav roka, ocenenie, PR, Zlatá minca
Zdroj: Webnoviny.sk – UNIQA bodovala s produktami v súťaži Zlatá minca, získala ocenenie Objav roka za kyberpoistenie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Najpočúvanejším slovenským rádiom je Rádio Expres nasledované verejnoprávnym Rádiom Slovensko

Celková počúvanosť rádií v parametri „počúval posledný týždeň" predstavuje 84,1 percenta čo je 3 726 000 poslucháčov vo veku 14 - 79 rokov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *