Home / SLOVENSKO / Zákazníci Slovak Telekom zo svojich mobilov na Silvestra poslali spolu viac ako 3,4 milióna správ

Zákazníci Slovak Telekom zo svojich mobilov na Silvestra poslali spolu viac ako 3,4 milióna správ

BRATISLAVA 1. januára (WebNoviny.sk) – Na Silvestra spoločnosť Slovak Telekom v mobilnej sieti zaznamenala výrazne vyšší počet odoslaných SMS aj MMS správ v porovnaní s bežným dňom. Ako agentúru SITA informoval špecialista komunikácie Slovak Telekomu Peter Gálik, posledný deň roka bol už tradične nadpriemerný aj z pohľadu odchádzajúcich hovorov.

Odporúčame:
 Viac ako Silvester sa v minulosti slávil prvý deň roka, u väčšiny národov sa začínal na jar

„Zákazníci Telekomu zo svojich mobilov poslali 31. decembra 2017 spolu 3 452 489 SMS správ. Najviac SMS bolo odoslaných medzi 20. a 21. hodinou, a to až 293 067. Okrem toho Telekom zaznamenal aj 3 632 061 odchádzajúcich hovorov. Zákazníci najviac volali medzi 11. a 12. hodinou, najvyťaženejšia hodina dňa z pohľadu hovorov sa tak v porovnaní s minulým rokom nezmenila,“ uviedol.

Dodal, že sa potvrdil zaujímavý trend spojený s multimediálnymi správami. Tak ako počas tohtoročného Štedrého dňa, aj na Silvestra zákazníci poslali v porovnaní s minulým rokom oveľa viac MMS. „V posledný deň roka zákazníci odoslali spolu 165 736 tisíc MMS správ, čo je o takmer 28-tisíc viac, ako vlani,“ dodal.

 

Viac k témam: Silvester, Slovak Telekom, sms, správy
Zdroj: Webnoviny.sk – Zákazníci Slovak Telekom zo svojich mobilov na Silvestra poslali spolu viac ako 3,4 milióna správ © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Pellegrini očakával demisiu inej ministerky, Dolinková podľa neho urobila kopec dobrej práce

Povedal to v rozhovore pre spravodajskú televíziu TA3.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *