Home / šport / Ostatné športy / Kanoisti Baláž s Myšákom vybojovali pre Slovensko bronz na majstrovstvách sveta, z víťazstva sa tešili Španieli

Kanoisti Baláž s Myšákom vybojovali pre Slovensko bronz na majstrovstvách sveta, z víťazstva sa tešili Španieli

19.9.2021 (Webnoviny.sk) – Slovenskí reprezentanti v rýchlostnej kanoistike Samuel Baláž a Denis Myšák vybojovali bronzovú medailu v K2 na 500 m na majstrovstvách sveta v dánskej Kodani.

V nedeľňajšom A-finále bola nad sily slovenského dua iba víťazná posádka zo Španielska v zložení Marcus Walz a Rodrigo Germade, za ktorou Slováci zaostali o 1,05 s, a „strieborní“ Nemci Tobias Schultz a Martin Hiller.

Baláž s Myšákom sa od úvodu zaradili k ašpirantom na medailové umiestnenie. V polovici pretekov sa držali na bronzovej priečke spoločne s Kanaďanmi, no tí postupne „odpadli“ a v závere museli byť Slováci v strehu predovšetkým pred Maďarmi a Ukrajincami.

Viac k témam: K2, Majstrovstvá sveta v rýchlostnej kanoistike
Zdroj: Webnoviny.sk – Kanoisti Baláž s Myšákom vybojovali pre Slovensko bronz na majstrovstvách sveta, z víťazstva sa tešili Španieli © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Mikaela Shiffrinová sa na svahy vrátila vo veľkom štýle, vyhrala slalom v Aare a spečatila zisk malého glóbusu

Predchádzajúce týždne vynechala pre problémy s kolenom, ktoré si poranila ešte v januári pri páde v talianskej Cortine d'Ampezzo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *