Home / SLOVENSKO / Špinavé hry pokračujú, zadržanie vyšetrovateľov z tímu Očistec považuje Mikulec za ďalšie zastrašovanie

Špinavé hry pokračujú, zadržanie vyšetrovateľov z tímu Očistec považuje Mikulec za ďalšie zastrašovanie

13.9.2021 (Webnoviny.sk) – Zadržanie vyšetrovateľov z tímu Očistec považuje minister vnútra Roman Mikulec (OĽaNO) za pokračovanie snáh o zastrašovanie vyšetrovateľov. Mikulec doplnil, že jeho vnútorné presvedčenie o „špinavých hrách“ v pozadí rastie každým dňom.

Rovnako ho neprekvapuje, že prípad dozoruje krajská prokuratúra, ktorá podľa ministra vnútra účelovo obvinila aj policajného prezidenta.

„Som skutočne znepokojený tým, čo sa deje. Vnímam to ako ďalšiu účelovú akciu po tom, ako za záhadných okolností unikol z NAKA realizačný návrh na päticu mien za založenie, zosnovanie a podporovanie zločineckej skupiny,“ uviedol vo svojom profile na sociálnej sieti.

Viac k témam: kauza Očistec, zastrašovanie, zatknutie
Zdroj: Webnoviny.sk – Špinavé hry pokračujú, zadržanie vyšetrovateľov z tímu Očistec považuje Mikulec za ďalšie zastrašovanie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Lyžovačka v Tatrách pokračuje. V Lomnickom sedle je viac ako meter snehu (foto)

Lyžiarom aj turistom budú k dispozícii lanovky z Tatranskej Lomnice na Skalnaté Pleso, v prevádzke bude aj visutá lanová dráha na Lomnický štít.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *