Home / SLOVENSKO / Mladík na Fabii si nevšimol chodca vychádzajúceho spoza autobusu, 43-ročný muž zrážku neprežil (foto)

Mladík na Fabii si nevšimol chodca vychádzajúceho spoza autobusu, 43-ročný muž zrážku neprežil (foto)

11.9.2021 (Webnoviny.sk) – Zrážku s autom v obci Kajal v Galantskom okrese neprežil 43-ročný chodec. Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová, 19-ročný vodič auta Škoda Fabia pri obchádzaní autobusu stojaceho na zastávke zrazil 43-ročného muža.

Ten mal vychádzať na cestu spoza autobusu, neďaleko priechodu pre chodcov. Náraz bol taký silný, že muž zostal nehybne ležať na zemi 15 metrov od miesta zrážky. Chodec utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. Policajti podrobili mladého vodiča dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Na zistenie prítomnosti alkoholu u chodca mu bola odobratá krv.

Polícia vyšetruje okolnosti a príčiny nehody, ako aj to, kto je jej vinníkom. Na miesto bol privolaný aj znalec z odboru dopravy.

Viac k témam: zrážka chodca s autom
Zdroj: Webnoviny.sk – Mladík na Fabii si nevšimol chodca vychádzajúceho spoza autobusu, 43-ročný muž zrážku neprežil (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Piešťany sa zatrasú. Od smiechu

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *