Home / SLOVENSKO / Registráciu na podujatia s pápežom Františkom na Slovensku pre režim OTP už ukončili

Registráciu na podujatia s pápežom Františkom na Slovensku pre režim OTP už ukončili

10.9.2021 (Webnoviny.sk) – Registrácia na podujatia s pápežom Františkom pre nezaočkované osoby v režime OTP (očkovaný, testovaný, prekonal ochorenie COVID-19, pozn. SITA) bola vo štvrtok 9. septembra ukončená. Dôvodom je prekročenie kapacít podujatí z pohľadu epidemických opatrení.

Viac o téme: Návšteva pápeža Františka na Slovensku

Registrácia na podujatia s pápežom Františkom pre plne zaočkované osoby bude ukončená o polnoci v nedeľu 12. septembra. Konferencia biskupov Slovenska (KBS) o tom informovala v tlačovej správe.

Pre návštevníkov v režime OTP budú na podujatiach v Prešove, Košiciach a Šaštíne vytvorené vlastné sektory s vlastnými vstupmi. „Každý zaregistrovaný účastník do OTP sektoru dostane emailom vstupenku s QR-kódom, ktorú si musí vytlačiť a priniesť na podujatie. Pri vstupe do sektoru OTP sa návštevníci preukážu vstupenkou, dokladom totožnosti a negatívnym testom alebo potvrdením o prekonaní ochorenia COVID-19 v ostatných 180 dňoch,“ uvádza KBS.

Ak by chcel niekto očkovaný zo svojho sektora prejsť do sektora OTP, musí použiť podľa KBS jedine platný EU Digital COVID certifikát s QR kódom.

Viac k témam: návšteva pápeža Františka na Slovensku
Zdroj: Webnoviny.sk – Registráciu na podujatia s pápežom Františkom na Slovensku pre režim OTP už ukončili © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na rýchlostnej ceste R7 horí auto. Na mieste zasahujú hasiči a záchranári (video)

Obmedzený je pravý jazdný pruh, vodičov žiadajú pri prejazde týmto úsekom o zvýšenú opatrnosť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *