Home / SLOVENSKO / Disciplinárna komisia zrušila verdikt týkajúci sa prokurátora Paloviča, ktorý mal kontakty na Kočnera

Disciplinárna komisia zrušila verdikt týkajúci sa prokurátora Paloviča, ktorý mal kontakty na Kočnera

9.9.2021 (Webnoviny.sk) – Odvolacia disciplinárna komisia na štvrtkovom zasadnutí v Žiline zrušila minuloročný verdikt o zbavení funkcie prokurátora Bystríka Paloviča pre jeho kontakty s podnikateľom Marianom Kočnerom. Uvádza to denník Sme s tým, že prípad sa tak vracia na opätovné rozhodnutie trojčlennej disciplinárnej komisie do Trenčína.

„Boli zistené isté pochybenia, či už v rámci rozhodovania alebo aj podávania disciplinárneho návrhu,“ cituje denník predsedu päťčlennej komisie Jozefa Kováčika.

Denník pripomína, že prokurátor bratislavskej okresnej prokuratúry stretnutia s Kočnerom nepoprel, odmietol však, že by na nich riešili úplatky alebo citlivé informácie. Zároveň s odsúdeným podnikateľom komunikoval aj cez aplikáciu Threema.

Viac k témam: disciplinárna komora
Zdroj: Webnoviny.sk – Disciplinárna komisia zrušila verdikt týkajúci sa prokurátora Paloviča, ktorý mal kontakty na Kočnera © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

4 tipy: bezpečnosť v televízore s pripojením na internet

Televízory sú súčasťou domácností už dlhú dobu a ich pôvodná funkcia na sledovanie živého televízneho vysielania sa výrazne rozširuje o ďalšie funkcie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *