Home / SLOVENSKO / Fica ministerky Kolíková a Remišová nezaujímajú, Slovensko má iné problémy (video)

Fica ministerky Kolíková a Remišová nezaujímajú, Slovensko má iné problémy (video)

8.9.2021 (Webnoviny.sk) – Predseda opozičnej strany Smer – sociálna demokracia (Smer-SD) Robert Fico tiež reagoval na odchod ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej a ďalších poslancov zo strany Za ľudí do strany Sloboda a Solidarita (SaS).

Sú vážnejšie problémy

Riešenie situácie vidí v predčasných parlamentných voľbách. Dodal, že ministerky Mária Kolíková a Veronika Remišová (Za ľudí) sú mu ukradnuté. Povedal to počas stredajšej tlačovej konferencie.

Dodal, že Slovensko má pred sebou vážnejšie problémy, medzi ktoré patrí krach verejných financií, zdražovanie a zánik živnostníkov.

Nespokojné krídlo

Nespokojné krídlo Za ľudí okolo ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej v stredu oznámilo, že opúšťa stranu Za ľudí a vstupuje do poslaneckého klubu strany SaS.

Zo strany Za ľudí okrem ministerky Kolíkovej vystupujú aj poslanci parlamentu Vladimír LedeckýTomáš LehotskýMarek HattasMichal LuciakVladimíra Marcinková a Ján Benčík, ktorý nie je členom Za ľudí, iba za ňu kandidoval v parlamentných voľbách.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: parlamentné voľby, predseda strany Smer-SD
Zdroj: Webnoviny.sk – Fica ministerky Kolíková a Remišová nezaujímajú, Slovensko má iné problémy (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

KDH poslalo list predsedníčke Ursule von der Leyen, Slovensko by nemalo byť finančne postihované za zrušenie špeciálnej prokuratúry

Hnutie zdôrazňuje, že zmena v trestnom práve je vnútornou záležitosťou Slovenskej republiky ako členského štátu EÚ.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *