Home / SLOVENSKO / Senior pri prejazde kruhovým objazdom prerazil betónový obrubník, pomôcť mu už nedokázali (foto)

Senior pri prejazde kruhovým objazdom prerazil betónový obrubník, pomôcť mu už nedokázali (foto)

8.9.2021 (Webnoviny.sk) – Prievidzskí dopravní policajti vyšetrujú utorkovú dopravnú nehodu na Ulici Matice slovenskej, pri ktorej prišiel o život 74-ročný vodič Peugeotu. Ako informovala trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti, až súdno-lekárska pitva potvrdí, či smrť bola dôsledkom nehody, alebo nastala z chorobných príčin.

Podľa doterajších zistení vodič Peugeotu pri prejazde kruhovým objazdom prešiel s vozidlom vpravo, kde prerazil betónový obrubník.

„Následne s vozidlom vyšiel mimo vozovku, kde po prejdení trávnatého porastu v stúpaní s vozidlom vyšiel na nespevnené štrkové parkovisko, kde poškodil drevinu a tri zaparkované vozidlá. Vodič zomrel priamo na mieste dopravnej nehody,“ uviedla polícia s tým, že ohliadajúci lekár na mieste nevedel určiť, čo bolo bezprostrednou príčinou úmrtia.

Škoda na vozidlách, drevine a obrubníku bola predbežne vyčíslená na asi 3 400 eur. „Príčina a miera zavinenia dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania. V predmetnej veci poverený policajt Okresného dopravného inšpektorátu z Prievidze začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia,“ dodala polícia.

Viac k témam: dopravná nehoda, tragická dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Senior pri prejazde kruhovým objazdom prerazil betónový obrubník, pomôcť mu už nedokázali (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na rýchlostnej ceste R7 horí auto. Na mieste zasahujú hasiči a záchranári (video)

Obmedzený je pravý jazdný pruh, vodičov žiadajú pri prejazde týmto úsekom o zvýšenú opatrnosť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *