Home / SLOVENSKO / Fico odmietol, že by počul nahrávku Gorily a spomenul aj lumpov z Dzurindovej vlády (video)

Fico odmietol, že by počul nahrávku Gorily a spomenul aj lumpov z Dzurindovej vlády (video)

7.9.2021 (Webnoviny.sk) – Predseda strany Smer – sociálna demokracia (Smer-SD) Robert Fico tvrdí, že nikdy nepočul nahrávku kauzy Gorila, ktorú mu mal púšťať bývalý generálny prokurátor Dobroslav Trnka. „Ja som žiadnu nahrávku od nikoho nepočul,“ vyhlásil Fico na tlačovej besede.

Bývalý generálny prokurátor Jaromír Čižnár v utorok na súde vypovedal, že na žiadosť Dobroslava Trnku sprostredkoval stretnutie s premiérom Ficom a riaditeľom kancelárie predsedu vlády Františkom Határom. Ďalším hlasom na nahrávke mala byť osoba podnikateľa Jaroslava Haščáka z Penty.

Čižnár však na súde uviedol, že Haščáka podľa hlasu nepoznal. „Stále vám nejako uteká podstata tej Gorily, Prečo nenaháňate pána Krajniaka, ktorý sedel vo Fonde národného majetku a privatizoval len sa tak prášilo? Prečo sa nepýtate, či je pravda v Gorile to, ako si delili peniaze tí lumpi z Dzurindovej vlády?,“ pýtal sa Fico.

Predseda Smeru-SD tvrdil, že nikdy nebude popierať stretnutie. Podľa neho je normálne, že sa stretne predseda vlády s generálnym prokurátorom. Na otázku, či Čižnár klame, Fico odpovedal, že nevie, odkiaľ má Čížnár túto informáciu. „Možno si pomýlil nejakú inú situáciu. Nemienim to komentovať,“ dodal Fico.

Bývalý minister vnútra Robert Kaliňák poznamenal, že vždy bolo povedané, že nahrávka Gorily neexistuje. „Ak sa niekde objavila, bola dobre utajená,“ podotkol Kaliňák.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: kauza Gorila, predseda strany Smer-SD
Zdroj: Webnoviny.sk – Fico odmietol, že by počul nahrávku Gorily a spomenul aj lumpov z Dzurindovej vlády (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Prestaňte šíriť strach, vyzval Korčok. Pellegrini sa odmieta dištancovať od vyjadrení Šutaja Eštoka o zatiahnutí Slovenska do vojny

Pellegrini sám na svojom facebookovom profile vyhlásil, že on chce byť prezidentom mieru a nie vojny.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *