Home / šport / Ostatné športy / Stolný tenista Ludrovský vyhral prvý zápas na paralympiáde v Tokiu, súpera si študoval na videu

Stolný tenista Ludrovský vyhral prvý zápas na paralympiáde v Tokiu, súpera si študoval na videu

25.8.2021 (Webnoviny.sk) – Slovensko malo v úvodný deň súťaží na paraolympijských hrách v japonskom Tokiu úspešný vstup, postaral sa oň reprezentant v parastolnom tenise Martin Ludrovský.

Nemal s ním žiadnu skúsenosť

Ten si v prvom súboji poradil s Thajčanom Thirayuom Chueawongom 3:1 (7, -8, 9, 8). Druhý zápas v F-skupine svojej kategórie TT2 absolvuje Košičan vo štvrtok 26. augusta proti Čiľanovi Louisovi Floresovi.

„Bol to veľmi ťažký zápas. Na paralympiáde sú vždy také, ale tento špeciálne. Nikdy predtým som s ním nehral, nemal som s ním žiadnu skúsenosť. Musel som si ho napozerať na videu. O to som radšej, že som to vyhral,“ zhodnotil podľa web paralympic.sk.

Dá si pozor na jeho servis

Na margo druhého súpera poznamenal: „Ak sa nemýlim, mám to s ním zatiaľ 3:1 na zápasy, ale v poslednom čase sa veľmi zlepšil. Budem musieť byť oveľa koncentrovanejší a dávať si pozor na jeho servis. A byť odvážny.“

V stredu do hry zasiahnu v parastolnom tenise aj Peter Mihálik, Boris Trávniček (obaja TT4) a Alena Kánová (TT3).

Viac k témam: LPH Letné paralympijské hry 2020 v Tokiu, SPV Slovenský paralympijský výbor
Zdroj: Webnoviny.sk – Stolný tenista Ludrovský vyhral prvý zápas na paralympiáde v Tokiu, súpera si študoval na videu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *