Home / SLOVENSKO / Na diaľnici D2 horel kamión, ale pre požiar museli hasiči úplne odstaviť aj časť D1

Na diaľnici D2 horel kamión, ale pre požiar museli hasiči úplne odstaviť aj časť D1

25.8.2021 (Webnoviny.sk) –
aktualizované 25. augusta, 09:36

Na diaľnici D2 v smere do Malaciek v stredu ráno horel kamión. Ako informuje bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti, oznámenie o horiacom kamióne prijali na linke 158 v stredu 25. augusta o 6:22.

Úsekom treba prechádzať opatrne

„Všetky záchranné zložky sa okamžite dostavili na miesto. Oheň sa podarilo zakrátko uhasiť, k zraneniu osôb, našťastie, neprišlo,“ uviedla polícia. Pravdepodobnou príčinu vzniku požiaru bola technická porucha nákladného vozidla.

Na uvedenom úseku je uzatvorený pravý jazdný pruh, vozidlá však prejdú bez zdržania. „Napriek tomu však žiadame vodičov, aby pri prejazde zvýšili opatrnosť a jazdili bezpečne,“ uzavrela polícia.

Oheň zachvátil aj auto s mäsom

Doprava je pre horiaci kamión obmedzená aj na rýchlostnej ceste R1 medzi Nitrou a Žiarom nad Hronom v katastri obce Tekovská Breznica, kde plamene zachvátili nákladné auto prevážajúce mäso. Pri požiari sa nikto nezranil. Rýchlostná cesta R1 je však v uvedenom úseku na 89. kilometri úplne uzavretá.

Ako informuje operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ), v čase príchodu hasičov bolo v plameňoch celé vozidlo. Požiar už hasiči lokalizovali a prebiehajú likvidačné práce. Na mieste je polícia, zamestnanci Národnej diaľničnej spoločnosti a smeruje tam aj zisťovateľ príčin vzniku požiarov HaZZ.

Viac k témam: horiace auto, kamión
Zdroj: Webnoviny.sk – Na diaľnici D2 horel kamión, ale pre požiar museli hasiči úplne odstaviť aj časť D1 © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Piešťany sa zatrasú. Od smiechu

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *