Home / šport / Ostatné športy / Slovinská hviezda Luka Dončič sa po olympiáde môže tešiť na nový megakontrakt s tímom Dallas Mavericks

Slovinská hviezda Luka Dončič sa po olympiáde môže tešiť na nový megakontrakt s tímom Dallas Mavericks

3.8.2021 (Webnoviny.sk) – Hviezdny slovinský basketbalista Luka Dončič podpíše po skončení olympijských hier v japonskom Tokiu gigantický kontrakt so svojím zámorským zamestnávateľom Dallas Mavericks.

Ako referuje web španielskeho denníka Marca s odvolaním na informácie novinára Marca Steina, Dončič podpíše s účastníkom NBA 5-ročný kontrakt v hodnote 202 miliónov dolárov (približne 170 miliónov eur).

Momentálne sa 22-ročný Dončič, mnohými už teraz označovaný za najlepšieho basketbalistu súčasnosti, sústredí na účinkovanie v drese Slovinska pod piatimi kruhmi.

Na OH v japonskej metropole prenikli reprezentanti z tejto malej balkánskej krajiny už do semifinále, keď v utorňajšom štvrťfinále triumfovali nad Nemcami 94:70. V semifinále olympijského turnaja sa Slovinsko stretne s Francúzskom.

Viac k témam: NBA
Zdroj: Webnoviny.sk – Slovinská hviezda Luka Dončič sa po olympiáde môže tešiť na nový megakontrakt s tímom Dallas Mavericks © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *