Home / SLOVENSKO / Wolt zvyšuje bezpečnosť svojich kuriérov, prináša nové poistenie

Wolt zvyšuje bezpečnosť svojich kuriérov, prináša nové poistenie

3.8.2021 (Webnoviny.sk) – Donášková služba Wolt rozširuje balík podpory pre svojich partnerských kuriérov o nové poistenie. S cieľom zvýšiť bezpečnosť svojich kuriérov a poskytnúť im podporu pri neočakávaných udalostiach bezplatne poskytuje úrazové poistenie a nepretržitú podporu všetkým partnerským kuriérom počas výkonu práce bez ohľadu na zmluvný vzťah.

Nová služba úrazového poistenia je k dispozícii od minulého týždňa. Pre všetkých kuriérov, ktorí sa zaregistrujú, poskytuje prostredníctvom poisťovacej platformy Collective úrazové poistenie. „Táto novinka je výsledkom spätnej väzby od našich partnerských kuriérov a pomôže nám zaistiť, aby mali bezplatný prístup k potrebnej ochrane. Na Slovensku aktuálne aktívne pôsobí viac ako 600 kuriérov v 7 krajských mestách, ktorí denne najazdia stovky kilometrov. Naším cieľom je, aby sa naši partnerskí kuriéri cítili bezpečne a mali pri práci pocit istoty, ak sa náhodou ocitnú v krízovej situácii,“ vysvetľuje Tomáš Beniak, generálny riaditeľ Woltu na Slovensku.

Nové poistenie bude pokrývať bežné úrazy ako vykĺbeniny a zlomeniny, ako aj náklady na lekársku starostlivosť, pobyt v nemocnici, či vážnejšie zranenia. Súčasťou bude aj neustála podpora 24 hodín, 7 dní v týždni, ako aj informatívne stretnutia pre lepšie pochopenie podmienok poistenia.

Poistenie je ďalším z benefitov, ktoré Wolt bezplatne poskytuje všetkým svojim partnerským kuriérom. Na odmenu pre kuriérov celkovo putuje viac ako 2/3 z celkovej výšky poplatku, ktoré reštaurácie a obchody platia za donášku. Podľa Tomáša Beniaka sa takáto investícia oplatí, pretože prispieva k spokojnosti kuriérov, čo umožňuje spoločnosti rozširovať počet kuriérov podľa potrieb každého individuálneho mesta. To umožňuje poskytovať donášku s čo najkratším čakaním. Okrem finančnej odmeny poskytuje Wolt partnerským kuriérom aj výbavu a ochranné prvky. Popri termoizolačnej taške na prenos jedla majú kuriéri k dispozícii aj bezpečnostnú výbavu či oblečenie, v závislosti od typu prepravy, ktorú realizujú. Cyklokuriéri tak dostávajú okrem tričiek aj bundy na zimné obdobie a bezpečnostnú prilbu.

Informačný servis

Viac k témam: poistenie, PR, Wolt
Zdroj: Webnoviny.sk – Wolt zvyšuje bezpečnosť svojich kuriérov, prináša nové poistenie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

KDH poslalo list predsedníčke Ursule von der Leyen, Slovensko by nemalo byť finančne postihované za zrušenie špeciálnej prokuratúry

Hnutie zdôrazňuje, že zmena v trestnom práve je vnútornou záležitosťou Slovenskej republiky ako členského štátu EÚ.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *