Home / SLOVENSKO / Obvinený Dömötör z kauzy Očistec údajne priznal zmanipulovanú výpoveď, kukláči zatiaľ nenašli hľadaného svedka

Obvinený Dömötör z kauzy Očistec údajne priznal zmanipulovanú výpoveď, kukláči zatiaľ nenašli hľadaného svedka

22.7.2021 (Webnoviny.sk) – Obvinený Csaba Dömötör sa údajne priznal vyšetrovateľom policajnej inšpekcie, že v prípade Očistec podal zmanipulovanú výpoveď. Uvádza to portál TV Joj noviny.sk. s tým, že televízia sa informáciu snaží overiť.

Portál tiež informuje, že polícia v rámci pátrania po ďalších obvinených svedkoch Petrovi Petrovovi a Matejovi Zemanovi vykonala zásah na jednom z bratislavských hausbótov.

„Približne 16 kukláčov vybilo dvere na uvedenej adrese na pokyn vyšetrovateľov Úradu inšpekčnej služby. Zásah vykonali kukláči preto, lebo si vyšetrovatelia mysleli, že by v hausbóte mohli zadržať hľadaného Mateja Zemana,“ uvádzajú noviny.sk.

Pri zásahu podľa portálu hľadaného v dome na vode nenašli, boli v ňom len jeho príbuzní, ktorí hausbót aj vlastnia. Portál dodáva, že Peter Petrov aj Matej Zeman sú po odhalení informácií, že inšpekcia plánuje rozsiahle zatýkanie svedkov, policajtov a prokurátorov konajúcich v medializovaných prípadoch, mimo republiky.

Viac k témam: kauza Očistec, pátranie, policajný zásah, výpoveď
Zdroj: Webnoviny.sk – Obvinený Dömötör z kauzy Očistec údajne priznal zmanipulovanú výpoveď, kukláči zatiaľ nenašli hľadaného svedka © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Forró podporou Pellegriniho nedodržal rozhodnutia predsedníctva strany, v Maďarskej aliancii sa cítia byť podvedení

Správu o zrušení rokovania s Korčokom sa dozvedeli z facebookovej stránky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *