Home / SLOVENSKO / Kamionista dával prednosť chodcom, ale dôchodkyňu si už nevšimol. Žena zraneniam na mieste podľahla (foto)

Kamionista dával prednosť chodcom, ale dôchodkyňu si už nevšimol. Žena zraneniam na mieste podľahla (foto)

9.6.2021 (Webnoviny.sk) – Pri utorkovej dopravnej nehode na Mýtnej ulici v Starej Turej vyhasol život 73-ročnej dôchodkyne. Priamo na mieste nehody podľahla zraneniam po tom, čo ju prednou časťou zachytilo nákladné vozidlo. O podrobnostiach prípadu informovala trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

„Podľa doterajších zistení 35-ročný vodič ťahača Volvo zastavil pred priechodom pre chodcov a dal peším prednosť, avšak pri následnom rozbiehaní sa plne nevenoval vedeniu vozidla a prednou časťou vozidla zachytiť 73-ročnú chodkyňu, ktorá vošla na priechod. Žena utrpela zranenia, ktorým podľahla priamo na mieste dopravnej nehody,“ uviedla polícia.

Vodiča ťahača podrobili dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom, nebohej odoberú krv pri súdnej pitve. „Vec si na mieste prevzala vyšetrovateľka odboru kriminálnej polície z Nového Mesta nad Váhom V predmetnej veci je začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Na mieste dopravnej nehody bol prítomný aj súdny znalec z odboru cestná doprava. Príčina a miera zavinenia dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania,“ dodala polícia.

Viac k témam: dopravná nehoda, tragická dopravná nehoda, zrážka chodca s autom
Zdroj: Webnoviny.sk – Kamionista dával prednosť chodcom, ale dôchodkyňu si už nevšimol. Žena zraneniam na mieste podľahla (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Rozpočet na prezentáciu na Bienále Benátky považujeme za primeraný, reaguje SNG na vyjadrenia ministerstva kultúry

Tohto ročný projekt Bienále Benátky bol pripravovaný od minulého leta.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *