Home / SLOVENSKO / Mikulec sa chce stretnúť s Hegerom aj Krajniakom. Sulík si myslí, že minister vnútra odvolaný nebude

Mikulec sa chce stretnúť s Hegerom aj Krajniakom. Sulík si myslí, že minister vnútra odvolaný nebude

9.6.2021 (Webnoviny.sk) –
aktualizované 9. júna 10:49

Minister vnútra Roman Mikulec (OĽaNO) by sa mal stretnúť v pondelok 14. júna s premiérom Eduardom Hegerom (OĽaNO) a šéfom rezortu práce Milanom Krajniakom (Sme rodina). Povedal to pred stredajším rokovaním vlády.

Mikulec by si podľa svojich slov nechal vysvetliť niektoré veci, ktoré Krajniak komunikuje mediálne. Ten v nedeľu 6. júna v diskusnej relácii televízie Markíza Na telo s Michalom Kovačičom povedal, že minister vnútra sa stráca v tom, čo sa mu deje v rezorte. „Nie je možné, aby jedni policajti zatýkali druhých a opačne. Tak dobrý minister vnútra nekoná,“ zhodnotil šéf rezortu práce.

Mikulec bude čeliť budúci týždeň odvolávaniu v parlamente. Nie je podľa neho celkom v poriadku, ak koaličný poslanec zahlasuje za odvolanie ministra. Minister hospodárstva a líder koaličnej strany Sloboda a Solidarita (SaS) Richarda Sulíka pred rokovaním vlády uviedol, že Mikulec nebude odvolaný zo svojej funkcie.

Viac k témam: minister práce sociálnych vecí a rodiny SR, minister vnútra SR, premiér Slovenskej republiky
Zdroj: Webnoviny.sk – Mikulec sa chce stretnúť s Hegerom aj Krajniakom. Sulík si myslí, že minister vnútra odvolaný nebude © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Čaputová: Členstvo v NATO nám poskytuje bezpečnostné garancie na takej úrovni, aké by Slovensko nebolo schopné dosiahnuť samé (video)

Zuzana Čaputová pri príležitosti 20. výročia vstupu Slovenska do NATO navštívila Styčný tím pre integráciu síl NATO.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *