Home / SLOVENSKO / Fico plánuje podať návrh na odvolanie ministra vnútra v pondelok 7. júna

Fico plánuje podať návrh na odvolanie ministra vnútra v pondelok 7. júna

6.6.2021 (Webnoviny.sk) – Predseda strany Smer – sociálna demokracia (Smer-SD) Robert Fico potvrdil, že chce podať návrh na vyslovenie nedôvery ministrovi vnútra SR Romanovi Mikulcovi (OĽaNO) v pondelok 7. júna. Informoval o tom na dnešnej tlačovej konferencii s tým, že k odvolávaniu prečíta údajnú uniknutú správu Slovenskej informačnej služby (SIS).

Tlačovou konferenciou strana Smer-SD kriticky reagovala na vystúpenia premiéra Eduarda Hegera (OĽaNO) a špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica v nedeľnej diskusnej relácii televízie TA3 V politike.

Fico o podaní návrhu na zvolanie mimoriadnej schôdze Národnej rady SR, ktorá sa má zaoberať odvolaním Mikulca (OĽaNO), informoval ešte v piatok 4. júna. Na tlačovej besede v Prešove uviedol, že návrh podá v pondelok 7. júna. Návrh opozičnej strany je reakciou na zadržanie šéfa Úradu inšpekčnej služby Adriána Sz. Národnou kriminálnou agentúrou.

Viac k témam: vyslovenie nedôvery
Zdroj: Webnoviny.sk – Fico plánuje podať návrh na odvolanie ministra vnútra v pondelok 7. júna © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Gorenje prináša už 74 rokov jednoduchší život!

Jednoduchší, príjemnejší a menej komplikovaný život s každým výrobkom Gorenje.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *