Home / SLOVENSKO / Ak sa dáte zaočkovať, hrozí vám večné zatratenie. Polícia bojuje s ďalším hoaxom

Ak sa dáte zaočkovať, hrozí vám večné zatratenie. Polícia bojuje s ďalším hoaxom

4.6.2021 (Webnoviny.sk) – Polícia vyvracia hoax o tom, že očkovanie proti všetkým epidémiám je „od zlých duchov“. Pripomenuli, že pápež František aj emeritný pápež Benedikt XVI sú už zaočkovaní proti ochoreniu Covid-19. Papierik s falošnou správou rozdávali v Prešove. Informoval o tom Policajný zbor na profile Hoaxy a podvody – Polícia SR na sociálnej sieti.

Viac o téme: Koronavírus

Hoax hovorí napríklad aj o tom, že ten „kto sa dá zaočkovať, neuzrie Božie Kráľovstvo a hrozí mu večné zatratenie“. Polícia zdôraznila, že katolícka cirkev na Slovensku očkovanie podporuje a šíri osvetu, je to jediná cesta von z pandémie. „Žasneme nad tým, že si dá niekto tú námahu napísať strojom na papier obludné klamstvá zneužívajúc vieru,“ dodali.

Viac k témam: hoax, Koronavírus
Zdroj: Webnoviny.sk – Ak sa dáte zaočkovať, hrozí vám večné zatratenie. Polícia bojuje s ďalším hoaxom © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vyššie štandardy bývania pre rómske komunity? Ficova vláda vyčlenila takmer šesť miliónov eur na usporiadanie vlastníctva 

Úrad splnomocnenca vlády SR pre rómske komunity pripravil a vyhlásil výzvu v nadväznosti na programové obdobie 2014-2020.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *