Home / SLOVENSKO / V NAKA končia ďalší funkcionári, zastupovali bývalého riaditeľa Zuriana

V NAKA končia ďalší funkcionári, zastupovali bývalého riaditeľa Zuriana

25.5.2021 (Webnoviny.sk) – V polícii údajne končia zástupcovia bývalého riaditeľa Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) Branislava Zuriana. Ako informovala televízia Joj na svojom spravodajskom webe Noviny.sk, z Odboru Bratislava odchádza podplukovník Ján Hazucha, ktorý je vo funkcii zástupcu riaditeľa pre vyšetrovanie.

Z Odboru Bratislava podľa portálu odchádza aj zástupca riaditeľa pre operatívu major Peter Koščo. Podľa zistení TV JOJ budú po odchode z NAKA naďalej pôsobiť v štátnej službe.

Polícia 21. mája v ranných hodinách vykonala domovú prehliadku v byte bývalého riaditeľa NAKA Branislava Zuriana v Poprade. Dôvodom bolo vznesenie obvinenia vyšetrovateľom policajnej inšpekcie. Samotného Branislava Zuriana vtedy nezadržali, keďže bol v zahraničí. Branislav Zurian čelí obvineniu pre zločin zneužívania právomoci verejného činiteľa a prečin ohrozenia dôvernej skutočnosti a vyhradenej skutočnosti.

Viac k témam: NAKA, policajti
Zdroj: Webnoviny.sk – V NAKA končia ďalší funkcionári, zastupovali bývalého riaditeľa Zuriana © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Čaputová: Členstvo v NATO nám poskytuje bezpečnostné garancie na takej úrovni, aké by Slovensko nebolo schopné dosiahnuť samé (video)

Zuzana Čaputová pri príležitosti 20. výročia vstupu Slovenska do NATO navštívila Styčný tím pre integráciu síl NATO.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *