Home / SLOVENSKO / Prvotná ambícia očistiť krajinu sa vymkla spod kontroly, reaguje exministerka Saková na zásah u Zuriana

Prvotná ambícia očistiť krajinu sa vymkla spod kontroly, reaguje exministerka Saková na zásah u Zuriana

21.5.2021 (Webnoviny.sk) – Prvotná ambícia očistiť krajinu sa vymkla spod kontroly a stíhaní sú ľudia, ktorí si zaslúžia za svoju celoživotnú prácu rešpekt a úctu.

Skonštatovala to bývalá ministerka vnútra a súčasná nezaradená poslankyňa Národnej rady SR Denisa Saková. Reagovala tak na informáciu, že polícia v piatok zasahovala u bývalého riaditeľa Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) Branislava Zuriana.

„Piatková razia u Zuriana, ktorý skončil vo svojej funkcii len pred šiestimi dňami, ma utvrdila v presvedčení, že to, čo sa na Slovensku deje, nie je žiadne očisťovanie krajiny, ale jakobínska doba, kde dochádza k boju silových zložiek a vybavovaniu si účtov navzájom,“ uviedla.

Saková dodala, že Zuriana pozná ako čestného a mimoriadne schopného policajta.

Viac k témam: riaditeľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA)
Zdroj: Webnoviny.sk – Prvotná ambícia očistiť krajinu sa vymkla spod kontroly, reaguje exministerka Saková na zásah u Zuriana © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Mesto Žilina si tento rok zabezpečí kosenie vo vlastnej réžii, s externou firmou nebola samospráva spokojná

Spoločnosť TSM Žilina vznikla pred tromi rokmi s cieľom postupného prevzatia a zabezpečenia činností súvisiacich s údržbou verejného priestoru od externých dodávateľov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *