Home / SLOVENSKO / Prichádza novinka – Coca-Cola Zero Sugar s lahodnejšou chuťou

Prichádza novinka – Coca-Cola Zero Sugar s lahodnejšou chuťou

17.5.2021 (Webnoviny.sk) – Po šestnástich veľmi úspešných rokoch osviežujúceho nápoja Coca-Cola Zero Sugar uvádza spoločnosť The Coca-Cola Company ČR/SK na slovenský trh jej nástupkyňu. Aj keď názov a zloženie zostávajú na prvý pohľad rovnaké, napriek tomu sa môžete tešiť na úplne novú Coca-Cola Zero Sugar, ktorá je omnoho lahodnejšia, jemnejšia a viac osviežujúcejšia. Do vašich úst prináša skvelý pocit z veľmi príjemnej chuti, a to stále bez cukru a kalórií. Zásadný rozdiel a kúzlo, vďaka ktorému je nová Coca-Cola Zero Sugar chuťovo nielen bližšie klasickému variantu nápoja Coca-Cola, ale má ambíciu stať sa najlepším Coca-Cola nápojom vôbec, je v novom pomere použitých surovín. V obchodoch ju spoznáte jednoducho – celý prebal fľaše je červený, logo Coca-Cola je čierne a viečko sa pýši nápisom Zero Sugar. Tak čo hovoríte, skúsite ju? Vďaka kampani „Yes“ or „No“ navyše môžete dať hneď vedieť, či je pre vás nová Coca-Cola Zero Sugar tá najlepšia.

Coca-Cola Zero Sugar sa od prvého ochutnania a ikonického zasyčania pri otvorení v roku 2005 stala preferovaným nápojom pre takmer 30 % konzumentov nápoja Coca-Cola. „Uvedením novinky Coca-Cola Zero Sugar pokračujeme v krokoch spojených so znižovaním množstva cukru v našich výrobkoch. Nápoje so žiadnym alebo zníženým obsahom cukru v súčasnej dobe tvoria približne 45 % portfólia našej spoločnosti,“ uvádza Kateřina Třísková, Brand manažérka značky Coca-Cola v spoločnosti The Coca-Cola Company ČR/SK.

Aj vy rozhodnite, či je nová Coca-Cola Zero Sugar skutočne tým najlepším Coca-Cola nápojom vôbec. Na originálne video k novej kampani s názvom „Yes or No“ sa môžete prekliknúť pomocou priloženého QR kódu.

Nová Coca-Cola Zero Sugar bude k dispozícii v širokej predajnej sieti vo veľkostiach balení od 1,25 l až po 2,25 l. Predávať sa bude aj v obľúbených 4pack a 6pack baleniach.

Informačný servis

Viac k témam: Coca-Cola, Coca-Cola Zero Sugar, PR
Zdroj: Webnoviny.sk – Prichádza novinka – Coca-Cola Zero Sugar s lahodnejšou chuťou © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Europoslanci prijali únijné pravidlá na boj proti praniu špinavých peňazí. Novozriadený orgán dohliadne aj na financovanie terorizmu

Zákony tiež dávajú finančným spravodajským jednotkám viac právomocí na analýzu a odhaľovanie prípadov prania špinavých peňazí a financovania terorizmu ako aj na pozastavenie podozrivých transakcií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *