Home / SVET / Silvio Berlusconi sa dostal z nemocnice, podstupoval tam liečbu spojenú s koronavírusom

Silvio Berlusconi sa dostal z nemocnice, podstupoval tam liečbu spojenú s koronavírusom

16.5.2021 (Webnoviny.sk) – Bývalého talianskeho premiéra Silvia Berlusconiho v sobotu prepustili z nemocnice San Raffaele v Miláne. Politik tam podstúpil liečbu v dôsledku komplikácií spojených s infekciou koronavírusom. Osemdesiatštyriročný Berlusconi prekonal ochorenie COVID-19 vlani v septembri a v ostatných týždňoch musel niekoľkokrát navštíviť nemocnicu.

Zatiaľ naposledy ho prijali v pondelok. V apríli strávil v nemocnici 24 dní, kde bol pod dohľadom lekárov.

Viac o téme: Koronavírus

Člen jeho strany Forza Italia Antonio Tajani na Facebooku uviedol, že politika hospitalizovali „na odporúčanie lekárov, a to z dôvodu testovania a liečby v súvislosti s dopadom koronavírusu“.

Tajani dodal, že Berlusconi bude teraz oddychovať vo svojom dome v Arcole neďaleko Milána a naďalej bude dodržiavať predpísanú liečbu a rehabilitáciu.

Mediálny magnát, ktorý má kardiostimulátor, strávil pre COVID-19 na lôžku desať dní a diagnostikovali mu aj infekciu pľúc v počiatočnom štádiu. Novinárom vtedy po prepustení povedal, že koronavírus je „zákerný“, pričom podľa jeho slov musel čeliť „najväčšej výzve v živote“.

Viac k témam: Koronavírus, Koronavírus COVID-19 v Taliansku, nemocnica
Zdroj: Webnoviny.sk – Silvio Berlusconi sa dostal z nemocnice, podstupoval tam liečbu spojenú s koronavírusom © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Pri okupovanom Kryme sa do mora zrútila ruská stíhačka Su-27, mohli si ju zostreliť sami Rusi

Miestne telegramové kanály zverejnili videozáznam horiaceho lietadla.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *