Home / SLOVENSKO / Smrť bábätka v bratislavskom výťahu intenzívne vyšetrujú, začaté je trestné stíhanie

Smrť bábätka v bratislavskom výťahu intenzívne vyšetrujú, začaté je trestné stíhanie

10.5.2021 (Webnoviny.sk) – V súvislosti s tragédiou, ktorá sa stala v nedeľu 9. mája popoludní na Legionárskej ulici v Bratislave, začal vyšetrovateľ Policajného zboru trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.

Ako informovala bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti, vo výťahu bytového domu na Legionárskej ulici prišlo o život malé dieťa a ženu s ťažkými zraneniami previezli do nemocnice.

Detaily zverejňovať nebudú

„Bratislavská polícia na prípade intenzívne pracuje. Vzhľadom na citlivosť prípadu nie je možné poskytnúť bližšie informácie. Prihliadnuc na fakt, že zverejňovanie detailov pre komerčné účely z priebehu vyšetrovania by mohlo ovplyvniť, respektíve zmariť celý proces vyšetrovania,“ uviedla polícia.

Ako informuje na sociálnej sieti Hasičský a záchranný zbor (HaZZ), bratislavských hasičov v nedeľu krátko po 15:30 privolali k vyslobodeniu osôb z výťahu na Legionárskej ulici v Starom Meste.

Ženu sa podarilo resuscitovať

„Po príchode na miesto udalosti zistili, že zo zatiaľ nezistených príčin ostala medzi výťahom a výťahovou šachtou zaseknutá osoba, pričom vo výťahu sa nachádzalo zranené batoľa, ktoré bolo ihneď odovzdané do starostlivosti Záchrannej zdravotnej služby (ZZS),“ uviedli hasiči.

Zranenú osobu z priestoru vyslobodili a spolu s posádkou ZZS začali s okamžitou resuscitáciou, ktorá bola úspešná a osobu sa podarilo oživiť. „Následne bola prevezená do nemocnice. Batoľa sa aj napriek veľkej snahe zasahujúcich zložiek oživiť nepodarilo,“ uzavrel HaZZ.

Viac k témam: tragická nehoda, úmrtie dieťaťa, výťah
Zdroj: Webnoviny.sk – Smrť bábätka v bratislavskom výťahu intenzívne vyšetrujú, začaté je trestné stíhanie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Piešťany sa zatrasú. Od smiechu

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *