Home / SLOVENSKO / Bödör je obeťou politických procesov, podľa Kaliňáka sa obvinenia za rok nikam nepohli

Bödör je obeťou politických procesov, podľa Kaliňáka sa obvinenia za rok nikam nepohli

4.5.2021 (Webnoviny.sk) – Nitriansky podnikateľ Norbert Bödör je jednoznačnou obeťou politických procesov. V diskusnej relácii Na telo Plus to skonštatoval bývalý minister vnútra Robert Kaliňák (Smer-SD). Obvinenia voči Norbertovi Bödörovi v kauze Dobytkár sa podľa exministra za rok nikam nepohli a aj nové obvinenia voči nemu sú založené „na jednom a tom istom kajúcnikovi“.

„Ten kajúcnik nehovorí, že tie úplatky dával Norbertovi Bödörovi. Vždy povedal, že „mal som pocit, že smerujú do Nitry“,“ povedal Kaliňák. Podľa bývalého ministra sú momentálne v medializovaných kauzách spolupracujúci obvinení väčšinou tí, ktorí stáli „na vrchu pyramídy“ v rámci trestnej činnosti.

Jeden kajúcnik podľa Kaliňáka vypovedá aj proti bývalému špeciálnemu prokurátorovi Dušanovi Kováčikovi. „Všetci ostatní hovoria, že to (úplatky., pozn. SITA) dali niekomu inému,“ zdôraznil exminister s tým, že už sa stalo, že obžalovaných odsúdili za to, že vyberali úplatky na cudzie meno.

Za neuveriteľné označil Kaliňák aj obvinenia voči bývalému šéfovi polície Tiborovi Gašparovi. „Poznal som ho dlhé roky a som presvedčený, že tohto by sa nedopustil,“ skonštatoval v súvislosti s obvineniami v kauze Očistec. „To mi nesedí k jeho povahe, spôsobu vystupovania, k tomu, ako reagoval na určité veci,“ dodal Kaliňák.

Viac k témam: akcia „Dobytkár“, akcia „Očistec“, obvinenie
Zdroj: Webnoviny.sk – Bödör je obeťou politických procesov, podľa Kaliňáka sa obvinenia za rok nikam nepohli © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovensko podľa Galka dostáva len filtrované informácie od tajných služieb, Gašpar to označil za hoax (video)

Poslanec Gašpar chce všetkých ubezpečiť, že nie sme odstrčení niekde bokom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *