Home / SVET / Macedónska polícia rozložila veľký zločinecký gang, bol medzi nimi aj policajt

Macedónska polícia rozložila veľký zločinecký gang, bol medzi nimi aj policajt

28.4.2021 (Webnoviny.sk) – Polícia v Severnom Macedónsku rozložila veľký zločinecký gang priekupníkov s drogami, zbraňami a strelivom, pričom zatkla deväť osôb vrátane policajta spolupracujúceho s organizovanou skupinou. Informovali o tom v stredu tamojšie úrady.

Hovorca ministerstva vnútra Toni Angelovski uviedol, že zatknutie nasledovalo po raziách v desiatkach domov a na ďalších miestach v dedine Aracinovo neďaleko hlavného mesta Skopje, a v centre mesta Sveti Nikole.

V rámci operácie, ktorú uskutočnili po mesiacoch príprav, policajti zaistili dôkazy vrátane munície do automatických zbraní, náboje rôzneho kalibru, sedem vozidiel a niekoľko mobilných telefónov. Organizovanú skupinu dlhodobo viedli dvaja muži vo veku 54 a 44 rokov.

Počas niekoľkomesačného vyšetrovania bolo zdokumentovaných viac ako 20 prípadov obchodovania s drogami, zbraňami a strelivom a bolo poskytnuté dostatočné množstvo dôkazov potvrdzujúcich ich účasť,“ uviedol Angelovski. Dodal, že skupina bola prepojená s podobným gangom, ktorého 12 členov uväznili v novembri minulého roka.

Viac k témam: drogový kartel, policajná razia, polícia, zatknutie, zločin
Zdroj: Webnoviny.sk – Macedónska polícia rozložila veľký zločinecký gang, bol medzi nimi aj policajt © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ukrajincom sa podarilo zničiť na okupovanom Kryme štyri ruské raketové systémy S-400

Údery podľa zničili alebo kriticky poškodili aj tri ruské radarové stanice, veliteľské stanovište protivzdušnej obrany a systém velenia a riadenia protivzdušnej obrany Fundament-M.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *