Home / SLOVENSKO / Vláda dodatočne schválila pracovné cesty Matoviča do Ruska a Maďarska pre vakcínu Sputnik V

Vláda dodatočne schválila pracovné cesty Matoviča do Ruska a Maďarska pre vakcínu Sputnik V

28.4.2021 (Webnoviny.sk) – Minister dopravy a výstavby Andrej Doležal (nom. Sme rodina) navštívi od piatka 30. apríla do stredy 5. mája Spojené arabské emiráty. Na základe Návrhu plánu zahraničných stykov vlády SR na máj 2021 o tom v stredu rozhodla vláda.

Zahraničnú cestu na základe rozhodnutia vlády SR absolvuje aj minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Ivan Korčok (nom. SaS), ktorý 6. až 7. mája navštívi Taliansko a Poľsko.

Viac o téme: Ekonomické dopady koronavírusu

Vláda SR v stredu zároveň dodatočne schválila cestu premiéra Eduarda Hegera (OĽaNO) do Českej republiky, ktorá sa konala vo štvrtok 15. apríla.

Kabinet tiež dodatočne odobril cesty ministra financií Igora Matoviča (OĽaNO) do Ruskej federácie (8. apríla) a Maďarska (9. apríla).

Viac o téme: Koronavírus

Schválená bola aj marcová pracovná cesta ministra obrany Jaroslava Naďa (OĽaNO) do Izraela, do Španielskeho a Belgického kráľovstva z konca apríla či cesta ministra vnútra Romana Mikulca (OĽaNO) do Maďarska z 25. marca.

Viac k témam: Sputnik V
Zdroj: Webnoviny.sk – Vláda dodatočne schválila pracovné cesty Matoviča do Ruska a Maďarska pre vakcínu Sputnik V © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Piešťany sa zatrasú. Od smiechu

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *