Home / SLOVENSKO / Petržalka sa chystá na opravu ciest a chodníkov, počas troch rokov vynaloží viac než milión eur

Petržalka sa chystá na opravu ciest a chodníkov, počas troch rokov vynaloží viac než milión eur

26.4.2021 (Webnoviny.sk) – Bratislavská Petržalka investuje do opráv ciest a chodníkov počas nasledujúcich troch rokov 1,25 milióna eur. Vyplýva to z oznámenia vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO), v ktorom mestská časť vyhlásila súťaž na zhotoviteľa prác.

„Predmetom zákazky sú opravy výtlkov a chodníkov – asfaltérske práce 2021 – 2023,“ uvádza sa v oznámení ÚVO.

Zmluvu uzatvoria na tri roky

Predpokladaná hodnota zákazky je 1 250 000 eur bez DPH a termín na predkladanie žiadostí o účasť vo verejnej súťaži je do 13. mája. S úspešných uchádzačom mestská časť uzatvorí rámcovú zmluvu na tri roky.

Predmetom zákazky sú opravy vrchnej vrstvy pozemných komunikácií, parkovísk a verejných priestorov, ktoré sú v správe mestskej časti Petržalka.

Výtlky a prepadnuté komunikácie

Ide o opravy a rekonštrukcie výtlkov, opravy prepadov komunikácií, opravy porúch asfaltových krytov asfaltovým betónom a opravy chodníkov.

Ďalej je predmetom zákazky vybúranie a odstránenie podkladov alebo krytov asfaltových vrstiev, vybúranie a odstránenie podkladov z betónu, rezanie asfaltového krytu alebo podkladu, zarovnanie vybúraného povrchu, aplikácia asfaltového penetračného náteru, pokládka, zhutnenie a zarovnanie asfaltovej zmesi, aplikácia trvalo pružnej asfaltovej zálievky.

Viac k témam: oprava ciest
Zdroj: Webnoviny.sk – Petržalka sa chystá na opravu ciest a chodníkov, počas troch rokov vynaloží viac než milión eur © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovensko podľa Galka dostáva len filtrované informácie od tajných služieb, Gašpar to označil za hoax (video)

Poslanec Gašpar chce všetkých ubezpečiť, že nie sme odstrčení niekde bokom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *