Home / SLOVENSKO / Koniec čakaniu v rade – poistenci Unionu si termín návštevy pobočky môžu objednať online

Koniec čakaniu v rade – poistenci Unionu si termín návštevy pobočky môžu objednať online

26.4.2021 (Webnoviny.sk) – Potrebujete navštíviť zdravotnú poisťovňu, ale obávate sa dlhého čakania v rade? Využite rezervačný systém Unionu, vďaka ktorému ušetríte svoj čas. „S presnou časenkou si môžete lepšie naplánovať svoj deň, nehovoriac o tom, že stále tu máme pandémiu a mali by sme byť naďalej opatrní a vyhýbať sa zbytočným kontaktom,“ hovorí o výhodách rezervácie Elena Májeková, riaditeľka sekcie zdravotného poistenia v Unione.

Zarezervovať si termín je možné na všetkých pobočkách Unionu. Stačí vyplniť formulár na webovej stránke https://www.union.sk/union-zp-kontakty. Do formulára sa uvádza aj účel stretnutia. „Zamestnanci kontaktného miesta sa tak vedia na vašu návštevu vopred pripraviť, preštudovať si prípadnú dokumentáciu a tým zefektívniť vybavovanie akejkoľvek požiadavky,“ vysvetľuje hovorkyňa Beáta Dupaľová Ksenzsighová.

O rezervovaní termínu je klient informovaný SMS správou a navyše dostane 3 hodiny pred plánovaným termínom aj pripomienku. Návštevu pobočky je možné zrušiť 2 hodiny vopred. Táto služba je k dispozícii ako pre zdravotnú, tak i pre komerčnú poisťovňu Union – takže si môžete v rámci jednej návštevy napríklad vybaviť žiadosť o preplatenie dentálnej hygieny a zároveň si poistiť svoju domácnosť. Ako klienti oboch poisťovní navyše so zaujímavou zľavou.

Prvotná myšlienka vznikla v rámci internej súťaže nápadov v Unione a bola testovaná niekoľko týždňov priamo na pobočke v Bratislave, kde sa overovali najmä potreby klientov a ich reakcie na túto službu. „Spätná väzba bola veľmi pozitívna a keď potom navyše prišla pandémia, ukázalo sa, že ide o výborný nápad. My sme totiž mali naše pobočky otvorené po celý čas a tak klienti, ktorí sa báli nákazy, veľmi ocenili možnosť vyhnúť sa radom,“ uzatvára E. Májeková.

Informačný servis

Viac k témam: objednanie, online objednanie, PR
Zdroj: Webnoviny.sk – Koniec čakaniu v rade – poistenci Unionu si termín návštevy pobočky môžu objednať online © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Post predsedu parlamentu patrí Hlasu, Tomáš apeluje na dodržiavanie koaličnej dohody (video)

Voľba predsedu parlamentu závisí od výsledku eurovolieb.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *