Home / SVET / Gréci skonfiškovali v prístave v Pireu marihuanu, zásielka za 33 miliónov smerovala na Slovensko

Gréci skonfiškovali v prístave v Pireu marihuanu, zásielka za 33 miliónov smerovala na Slovensko

23.4.2021 (Webnoviny.sk) – Grécke úrady skonfiškovali viac ako štyri tony konopy smerujúcej z Libanonu na Slovensko. Ukrytá bola v zásielke strojov slúžiacich na výrobu koláčov.

Ako uviedli grécke finančné orgány, drogu objavili v prepravnom kontajneri v prístave v Pireu na základe informácií získaných zo Spojených štátov.

Kontajner, v ktorom oficiálne boli stroje na výrobu koláčov, dorazil do Pirea po mori 14. apríla a podľa harmonogramu mal byť prepravený 20. apríla do Bratislavy cez Severné Macedónsko, Srbsko a Maďarsko.

Grécke úrady sa ku kontajneru dostali 16. apríla. V skrytej priehradke natrafili na 4,3 tony spracovanej konopy. Uvedené množstvo marihuany má hodnotu približne 33 miliónov eur. Vyšetrovanie zhabanej zásielky naďalej pokračuje.

Viac k témam: konope, marihuana
Zdroj: Webnoviny.sk – Gréci skonfiškovali v prístave v Pireu marihuanu, zásielka za 33 miliónov smerovala na Slovensko © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ukrajina ako terorista a Západ ako sponzor terorizmu. Kremeľ podľa ISW využíva napätie po tragédii v Moskve

Piatkový útok na Crocus City Hall, ku ktorému sa prihlásila extrémistická skupina Islamský štát, neprežilo prinajmenšom 143 ľudí.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *