Home / šport / Hokej / Draisaitl má dôveru tímu Bratislava Capitals, mužstvo povedie aj v ďalšej sezóne

Draisaitl má dôveru tímu Bratislava Capitals, mužstvo povedie aj v ďalšej sezóne

19.4.2021 (Webnoviny.sk) – Slovenský účastník nadnárodnej Ice Hockey League tím iClinic Bratfislava Capitals predĺžil spoluprácu s trénerom Petrom Draisaitlom do leta 2022. Klub o tom informoval prostredníctvom svojich informačných kanálov. Päťdesiatpäťročný niekdajší kouč extraligových Košíc prišiel do bratislavského mužstva v úvode decembra 2020, na poste hlavného kormidelníka vtedy nahradil Rostislava Čadu.

Sme veľmi radi, že sme sa dohodli s pánom Draisaitlom na ďalšej spolupráci. Verím, že sa nám podarí nadviazať na kvalitné výkony zo záveru minulej sezóny a krok po kroku budeme napĺňať ďalšie ciele klubu v novej sezóne,“ poznamenal generálny riaditeľ bratislavského klubu Dušan Pašek.

Otec ofenzívnej hviezdy NHL Leona Draisaitla sa teší na ďalšiu spoluprácu s Capitals. „S tímom som sa zžil pomerne rýchlo a dosiahli sme viacero pekných výsledkov. Do budúcej sezóny pôjdeme opäť s pokorou a snahou splniť naše ambície,“ povedal Peter Draisaitl, ktorého asistentom zostáva Jiří Šolc.

Bratislavčania v sezóne 2020/2021 obsadili v Ice Hockey League v základnej časti 7. priečku, po nadstavbe im patrila šiesta pozícia. V play-off vypadli vo štvrťfinále s talianskym Bolzanom (1:4 na zápasy), ktoré vo finále prehráva s rakúskym Klagenfurtom 1:3 na stretnutia.

Viac k témam: Bet-at-Home Ice Hockey League
Zdroj: Webnoviny.sk – Draisaitl má dôveru tímu Bratislava Capitals, mužstvo povedie aj v ďalšej sezóne © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Obranca Šimon Nemec strelil v derby svoj tretí gól v NHL (video)

Dvadsaťročný obranca odohral svoj 43. zápas v aktuálnej sezóne NHL, na konte má okrem troch presných zásahov aj 14 asistencií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *