Home / SLOVENSKO / Bývalý člen Smeru Ján Podmanický sa stal podpredsedom strany Život – Národná strana

Bývalý člen Smeru Ján Podmanický sa stal podpredsedom strany Život – Národná strana

17.4.2021 (Webnoviny.sk) – Bývalý člen strany Smer – sociálna demokracia (Smer-SD) a nezaradený poslanec Národnej rady SR (NR SR) Ján Podmanický sa stal podpredsedom strany Život – Národná strana. Odsúhlasil to online volebný snem strany, ktorý sa konal v sobotu 17. apríla.

Za ďalších dvoch podpredsedov boli zvolení Vladimír Chovan, ktorý v minulosti zastával post ministra poľnohospodárstva a bol predsedom agrárnej politickej strany Doma Dobre, a nezaradený poslanec NR SR Filip Kuffa. O výsledkoch snemu informoval predseda strany Tomáš Taraba.

Strana zároveň na sneme prijala uznesenie o začiatku procesu integrácie s inými pronárodnými a vlasteneckými stranami. Život – Národná strana sa postupne zlúči s KDŽP – Aliancia za Slovensko a s agrárnou stranou Doma Dobre.

„Je potrebné ponúknuť voličovi odbornú, kompetentnú spoluprácu strán, ktorá bude mať odvahu a odhodlanie jasne sa postaviť za prosperujúce a úspešné Slovensko, ktoré svoju kresťanskú a národnú identitu bude podporovať nielen slovom, ale aj činmi, tak doma ako aj v priestore Európskej únie,“ uviedol Taraba.

Viac k témam: predseda strany
Zdroj: Webnoviny.sk – Bývalý člen Smeru Ján Podmanický sa stal podpredsedom strany Život – Národná strana © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

„Verejne aktívni veriaci občania“ spísali výzvu na podporu Korčoka, podpísali ju aj niektorí politici

Deklarujú, že Korčok nie je pre veriacich žiadnym strašiakom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *