Home / SLOVENSKO / Preukázateľne klame a je užitočným idiotom Putinovej vlády, pustila sa Ďuriš Nicholsonová do Matoviča

Preukázateľne klame a je užitočným idiotom Putinovej vlády, pustila sa Ďuriš Nicholsonová do Matoviča

16.4.2021 (Webnoviny.sk) – Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová (ECR) vo svojom profile na sociálnej sieti uviedla, že podpredseda vlády a minister financií Igor Matovič (OĽaNO) by mal odísť nielen z postu ministra financií, ale možno aj z politiky celkovo. Matovič podľa nej poškodzuje dobré meno Slovenska, dehonestuje novinárov a preukázateľne klame.

„Ukazuje prstom na Ivana Korčoka (nom. SaS) a Martina Klusa (SaS) a nazýva ich idiotmi, pritom užitočným idiotom Putinovej vlády je on sám. Dnes je to Igor Matovič, ktorý preukázateľne klame tak, že by sa za to nemuseli hanbiť ani Fico a Kaliňák. Matovič musí odísť z vlády, najlepšie z politiky. Len nájsť toho, kto ho k tomu prinúti. Premiér Heger, ani koaliční partneri to asi nebudú, že?,“ napísala Ďuriš Nicholsonová.

Viac k témam: minister financií SR
Zdroj: Webnoviny.sk – Preukázateľne klame a je užitočným idiotom Putinovej vlády, pustila sa Ďuriš Nicholsonová do Matoviča © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Europoslanci prijali únijné pravidlá na boj proti praniu špinavých peňazí. Novozriadený orgán dohliadne aj na financovanie terorizmu

Zákony tiež dávajú finančným spravodajským jednotkám viac právomocí na analýzu a odhaľovanie prípadov prania špinavých peňazí a financovania terorizmu ako aj na pozastavenie podozrivých transakcií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *