Home / SLOVENSKO / Časť poslancov OĽaNO stojí za Matovičom. Chcú nás zničiť, lebo im smrdíme a zavadziame v ceste, tvrdia

Časť poslancov OĽaNO stojí za Matovičom. Chcú nás zničiť, lebo im smrdíme a zavadziame v ceste, tvrdia

26.3.2021 (Webnoviny.sk) – Časť poslancov hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) nesúhlasí s odchodom Igora Matoviča (OĽaNO) z postu predsedu vlády.

Ako informovala televízia TA3 na svojej internetovej stránke, v rámci OĽaNO aktuálne koluje list, ktorý vyzýva predsedníctvo hnutia, aby sa jasne vyjadrilo k iniciatíve poslancov, ktorí trvajú na zotrvaní Matoviča na poste premiéra.

„Chcú nás zničiť, lebo im smrdíme a zavadziame v ceste. Zlodejom, progresívcom, aj pani z paláca. Nastal čas, aby sme si uvedomili svoju silu. Je nás 53 a tú silu máme, nevzdávajme sa bez boja. Stál za nami, je čas sa postaviť za neho a našu dôstojnosť,“ píše sa v liste.

Autor listu dopĺňa, že „jeho rozhodnutie je pevné a nemenné a nebude súčasťou poslaneckého klubu, ktorý sa rozhodne hodiť lídra svojho hnutia cez palubu.“

Viac k témam: Matovičova vláda (OĽaNO-Sme rodina-SaS-Za ľudí), premiér Slovenskej republiky, rekonštrukcia vlády
Zdroj: Webnoviny.sk – Časť poslancov OĽaNO stojí za Matovičom. Chcú nás zničiť, lebo im smrdíme a zavadziame v ceste, tvrdia © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Atentátnik na Fica možno nebol osamelý vlk, Šutaj Eštok upozornil na jeho vymazanú komunikáciu na sociálnej sieti (video)

Robert Kaliňák uviedol, že rokovania na parlamentnom Výbore pre obranu a bezpečnosť sú dôležité aj preto, lebo sa tam stretáva koalícia s opozíciou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *