Home / šport / Tenis / Schmiedlová ani Kužmová nepostúpili v Monterrey do semifinále, nedarilo sa ani Poláškovi

Schmiedlová ani Kužmová nepostúpili v Monterrey do semifinále, nedarilo sa ani Poláškovi

20.3.2021 (Webnoviny.sk) – Ani jedna z dvojice Sloveniek na tenisovom turnaji WTA v mexickom Monterrey nepostúpila do semifinále dvojhry žien. Viktória Kužmová a Anna Karolína Schmiedlová sa v piatok predstavili vo štvrťfinále, ale obe nestačili na svoje súperky.

Kužmová zostala na rakete Kanaďanky Leylah Annie Fernandezovej, ktorej podľahla 5:7, 3:6. S turnajom sa po nej rozlúčila aj Schmiedlová po prehre so Španielkou Sarou Sorribesovou Tormovou 3:6, 5:7. Košičanky ešte vo štvrtok vypadli v Monterrey aj vo štvorhre.

V piatok sa nedarilo ani deblovému špecialistovi Filipovi Poláškovi, ktorý s Chorvátom Ivanom Dodigom v semifinále štvorhry na turnaji ATP v Dubaji v Spojených arabských emirátoch podľahli chorvátskemu páru Nikola Mektič, Mate Pavič 6:7 (4), 3:6. Debloví šampionóni z februárového Australian Open v Melbourne Polášek s Dodigom v roku 2021 prehrali zatiaľ štyri stretnutia, dve z nich práve s Mektičom a Pavičom.

Viac k témam: WTA Tour
Zdroj: Webnoviny.sk – Schmiedlová ani Kužmová nepostúpili v Monterrey do semifinále, nedarilo sa ani Poláškovi © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ak Nadal stihne odohrať aspoň dva turnaje, na Roland Gorros bude patriť medzi päť najväčších favoritov na celkový triumf

Dvadsaťdvanásobný grandslamový šampión len nedávno vyhlásil, že práve v úvode apríla by rád odštartoval svoju prípravu pred blížiacim sa druhým grandslamovým turnajom sezóny Roland Garros v Paríži.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *