Home / šport / Tenis / Organizátori Wimbledonu túžia po fanúšikoch v hľadisku, chystajú sa na rôzne varianty

Organizátori Wimbledonu túžia po fanúšikoch v hľadisku, chystajú sa na rôzne varianty

19.3.2021 (Webnoviny.sk) – Mimoriadne obľúbený grandslamový tenisový turnaj v londýnskom Wimbledone by sa mal v roku 2021 uskutočniť aj s obmedzeným množstvom fanúšikov v hľadiskách. Organizátori podujatia aktuálne tvrdo pracujú na tom, aby sa turnaj nekonal v komornej atmosfére napriek pretrvávajúcej pandémii koronavírusu.

Predstavitelia All England Clubu informovali, že sa chystajú na rôzne varianty, aby v prípade zmien situácie vedeli pružne reagovať. „Rozhodnutie o tom, koľko divákov plánujeme mať v našom areáli, si nechávame na čo najneskorší termín,“ uvádza sa vo vyhlásení. Vlani sa slávny Wimbledon nekonal prvýkrát od skončenia 2. svetovej vojny.

Podujatie sa uskutoční na trávnatých dvorcoch v Londýne od 28. júna do 11. júla. Organizátori už teraz informovali, že hráči a ich realizačné tímy budú mať povinnosť bývať v oficiálnych turnajových hoteloch a nie v súkromných apartmánoch či vilách. „Aj keď je prísľub normálnej existencie už na horizonte, ešte v tom bode nie sme,“ informoval šéf All England Clubu Ian Hewitt.

Viac k témam: Wimbledon
Zdroj: Webnoviny.sk – Organizátori Wimbledonu túžia po fanúšikoch v hľadisku, chystajú sa na rôzne varianty © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ak Nadal stihne odohrať aspoň dva turnaje, na Roland Gorros bude patriť medzi päť najväčších favoritov na celkový triumf

Dvadsaťdvanásobný grandslamový šampión len nedávno vyhlásil, že práve v úvode apríla by rád odštartoval svoju prípravu pred blížiacim sa druhým grandslamovým turnajom sezóny Roland Garros v Paríži.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *