Home / SLOVENSKO / Matovič podľa Sulíka nezvláda pozíciu premiéra. Minister hospodárstva prehovoril aj o odchode z funkcie

Matovič podľa Sulíka nezvláda pozíciu premiéra. Minister hospodárstva prehovoril aj o odchode z funkcie

7.3.2021 (Webnoviny.sk) – Nemá zmysel naďalej zatvárať oči pred tým, že predseda vlády SR Igor Matovič (OĽaNO) zjavne nezvláda pozíciu premiéra.

Povedal to v relácii televízii TA3 V politike predseda koaličnej strany Sloboda a Solidarita (SaS) a minister hospodárstva Richard Sulík s tým, že novým premiérom by mal byť „bezpochyby“ niekto z hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti.

Šéf SaS by sa vraj vzdal pozície ministra

Šéf strany SaS povedal, že je ochotný vzdať sa pozície ministra.

„Ak by mala byť požiadavka zo strany OĽaNO, že vymeníme premiéra a musí odísť aj Sulík, bol by som pripravený to urobiť,“ uviedol.

Sulíkov pohár trpezlivosti pretiekol

Sulík pripomenul, že navrhli diskusiu o rekonštrukcii vlády. „Pohár pretiekol, keď ma Igor Matovič začal spájať s vraždou Jána Kuciaka. Toto je jednoducho nehoráznosť,“ pokračoval Sulík.

Minister hospodárstva povedal, že takúto mieru útokov ešte nezažil. „Dá sa to inak riešiť ako to, že ma bude verejne nazývať idiotom, že ma pošle kopať hroby, že ma bude viniť za tisícky mŕtvych,“ dodal Sulík.

Viac k témam: koaličná kríza, Matovičova vláda (OĽaNO-Sme rodina-SaS-Za ľudí), rekonštrukcia vlády, vražda novinára
Zdroj: Webnoviny.sk – Matovič podľa Sulíka nezvláda pozíciu premiéra. Minister hospodárstva prehovoril aj o odchode z funkcie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

ITAPA Health&Care: Už len na entuziazme mladých lekárov nemôže stáť naše zdravotníctvo

Zastaraný obsah výučby a slabá príprava medikov do praxe. Chátrajúce nemocnice s biednym vybavením.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *