Home / SLOVENSKO / Českého leva môže podľa hráčov Niké ovládnuť Šarlatán a Krajina ve stínu!

Českého leva môže podľa hráčov Niké ovládnuť Šarlatán a Krajina ve stínu!

5.3.2021 (Webnoviny.sk) – Niké prináša veľa možností na kvalitnú zábavu. Okrem kurzových stávok na športové podujatia si klienti môžu tipnúť aj na spoločenské udalosti. Medzi ne neodmysliteľne patrí aj prestížne filmové ocenenie Český lev. Vyhlásenie víťazov sa uskutoční 6. marca.

Porotu, ktorá pozostáva z filmových režisérov, producentov, hercov, kritikov a iných odborníkov, čaká neľahké rozhodovanie. Medzi nominovanými v kategórii Najlepší film patria snímky, ktoré minulý rok výrazne rezonovali v spoločnosti.

Niké pri Českých levoch pri tvorbe kurzov vychádzala aj z Cien českej filmovej kritiky, ktoré sa udeľovali vo februári. Najlepším filmom sa vtedy stala Krajina ve stínu. Česká filmová a televízna akadémia však môže mať iný názor. Horúcim favoritom je film Šarlatán s kurzom 1.65. Krajina ve stínu je na druhom mieste s kurzom 2.15. Karty stále môže zamiešať aj snímka Havel.

Tipnúť si do soboty, 6. marca môžete aj na najlepšieho herca a najlepšiu herečku v hlavne úlohe. Podľa hráčov má najväčšie šance na víťazstvo za mužov Ivan Trojan s kurzom 1.20. Medzi nominovanými je aj slovenský herec maďarského pôvodu Csongor Kassai.

Čo sa herečiek týka, favoritkou je podľa tipérov Niké Magdaléna Borová s kurzom 1.60, ktorá zahviezdila vo filme Krajina ve stínu. Tesne za ňou je jedna z najobsadzovanejších českých herečiek Aňa Geislerová, ktorá si stvárnila Olgu Havlovú vo filme Havel. Aktuálne sa jej kurz pochybuje na  2.85.

Prehľad kurzov na Českého leva nájdete tu.

Tipnite si víťazov a získajte 20 eur zadarmo!

Registrovať v Niké sa naozaj oplatí. Pokiaľ ste tak ešte neurobili a chcete si tipnúť na víťazov cien Český lev, zaregistrujte sa práve teraz na www.nike.sk! Niké vám následne po registrácii a doplnení vašich údajov pripíše na vaše konto vstupný bonus 20 eur úplne zdarma!

Informačný servis

Viac k témam: Český lev, PR, tipovanie
Zdroj: Webnoviny.sk – Českého leva môže podľa hráčov Niké ovládnuť Šarlatán a Krajina ve stínu! © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Koniec anonymity darcov a nové označenie. Mimovládkam chýba transparentnosť, pripravovaný zákon SNS to má napraviť

O novele zákona o neziskových organizáciách poskytujúcich všeobecne prospešné služby sa bude rokovať už na aprílovej schôdzi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *