Home / EKONOMIKA / Heger ukázal Čaputovej plán obnovy, prezidentka sa s vybranými prioritami stotožňuje

Heger ukázal Čaputovej plán obnovy, prezidentka sa s vybranými prioritami stotožňuje

4.3.2021 (Webnoviny.sk) – Plán obnovy a odolnosti bude zakrátko zverejnený v rámci medzirezortného pripomienkového konania a bude tak prístupný širokej verejnosti. Podpredseda vlády a minister financií SR Eduard Heger vo štvrtok o stave príprav dokumentu informoval prezidentku Slovenskej republiky Zuzanu Čaputovú. Ako ďalej ministerstvo financií informuje na sociálnej sieti, išlo o ďalšie zo stretnutí s hlavou štátu, venované tejto téme.

Viac o téme: Ekonomické dopady koronavírusu

„Pani prezidentka sa stotožňuje s vybranými prioritami, čo ma nesmierne teší. Obaja si uvedomujeme, že plán obnovy predstavuje mimoriadnu príležitosť na uskutočnenie zmien a investícií, ktoré Slovensko posunú výrazne dopredu,“ povedal minister financií, podľa ktorého sa stretnutie uskutočnilo v priateľskej atmosfére a bolo vyústením konzultácií na expertnej úrovni medzi Kanceláriou prezidenta SR a Ministerstvom financií SR.

„Vážim si záujem pani prezidentky o plán obnovy. Rozsah úloh, ktorý spoločnosť čaká, je obrovský. Povzbudenie do reforiem, ktoré môže dať hlava štátu občanom, má vysokú cenu,“ uzavrel Heger.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Ekonomické dopady koronavírusu, minister financií SR, Plán obnovy, prezidentka SR
Zdroj: Webnoviny.sk – Heger ukázal Čaputovej plán obnovy, prezidentka sa s vybranými prioritami stotožňuje © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Novela zákonníka práce zavedie povinnosť dodávateľovi služieb vyplatiť mzdu zamestnancovi, ktorému ju nevyplatil zamestnávateľ

Novelu v stredu schvália vláda na svojom výjazdovom rokovaní v Galante.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *