Home / SLOVENSKO / Ministerstvo vnútra nakupuje tričká a polokošele pre policajtov a hasičov za vyše tri milióny eur

Ministerstvo vnútra nakupuje tričká a polokošele pre policajtov a hasičov za vyše tri milióny eur

28.2.2021 (Webnoviny.sk) – Ministerstvo vnútra SR uzavrelo dve zmluvy na zabezpečenie tričiek a polokošieľ pre príslušníkov Policajného zboru a Hasičského a záchranného zboru v hodnote viac ako tri milióny eur.

Ako sa uvádza v zmluvách zverejnených v Centrálnom registri zmlúv, tovar má rezortu dodať spoločnosť Fintex s.r.o.

Dlhý aj krátky rukáv

V rámci zmluvy v hodnote 2 700 810 eur aj s DPH má rezort získať 32-tisíc čiernych tričiek s dlhým aj krátkym rukávom, 77 500 zelených polokošieľ s oboma typmi rukávov a tiež 16 400 oboch typov bielych polokošieľ a 8 400 oboch typov čiernych polokošieľ.

V rámci zmluvy v hodnote 299 992 eur s DPH zase ministerstvo zabezpečí 13 500 modrých polokošieľ s krátkym aj dlhým rukávom a 934 bielych tričiek.

Nakúpili aj obuv

Tovar by podľa zmlúv mal mať rezort k dispozícii postupne počas júna, júla a septembra tohto roku. Rovnaká spoločnosť už minulý rok ministerstvu dodala 5-tisíc zelených a modrých polokošieľ v hodnote 108 300 eur s DPH.

Ministerstvo tiež ešte v minulom roku uzavrelo tri zmluvy na dodanie obuvi pre policajtov a hasičov v celkovej hodnote 3 025 852 eur.

Rezort vtedy informoval, že pre obe zložky zabezpečili trekové topánky, zimné topánky, poltopánky, športové a aj zásahové topánky.

Viac k témam: verejné obstarávanie
Zdroj: Webnoviny.sk – Ministerstvo vnútra nakupuje tričká a polokošele pre policajtov a hasičov za vyše tri milióny eur © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na rýchlostnej ceste R7 horí auto. Na mieste zasahujú hasiči a záchranári (video)

Obmedzený je pravý jazdný pruh, vodičov žiadajú pri prejazde týmto úsekom o zvýšenú opatrnosť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *