Home / SLOVENSKO / Muž si chcel domov priniesť drevo z lesa, dvakrát ho chytili policajti a hrozí mu väzenie

Muž si chcel domov priniesť drevo z lesa, dvakrát ho chytili policajti a hrozí mu väzenie

16.2.2021 (Webnoviny.sk) – Dvojnásobnému obvineniu z trestného činu krádeže čelí 46-ročný muž z okresu Spišská Nová Ves. Z lesa si chcel domov priniesť drevo. Urobil tak dva dni po sebe, zakaždým ho prichytili policajti. „Štefan si v predposledné januárové popoludnie v lesnom poraste zvanom „Svinský hrb“ v katastri obce Rudňany bez povolenia obviazal popruhom kmeň smreka a nenápadne sa snažil priblížiť k domu,“ opísala krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Muža vtedy prichytili pri čine policajti Obvodného oddelenia Policajného zboru v Markušovciach. „Na druhý deň sa do lesa vybral opäť. Opäť bez potrebného súhlasu a povolenia navštívil rovnaké miesto ako deň predtým, a tam voľne ležiaci smrek obviazal opaskom a ťahal k domu. Opäť však neunikol oku markušovských policajtov,“ dodala hovorkyňa. Muž spôsobil Lesom Slovenskej republiky škodu štyri eurá, v prípade dokázania viny mu hrozia dva roky za mrežami.

Viac k témam: krádež, polícia
Zdroj: Webnoviny.sk – Muž si chcel domov priniesť drevo z lesa, dvakrát ho chytili policajti a hrozí mu väzenie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Post predsedu parlamentu patrí Hlasu, Tomáš apeluje na dodržiavanie koaličnej dohody (video)

Voľba predsedu parlamentu závisí od výsledku eurovolieb.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *